Hoppa till innehåll

Kvalitetsmedveten Verkstadstekniker

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion?Decon bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är den samma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör till rullstolar. Enkla att använda såväl för brukare som för vårdare, i olika situationer och miljöer. Vi arbetar ständigt för att hålla en hög kvalitet i våra produkter och kundbemötande. Vi lyssnar ständigt på vad brukarna tycker, detta är grunden i vårt utvecklingsarbete och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta företagets utveckling. Decon ser ljust på framtiden och har en stark tillväxt. Idag omsätter företaget cirka 200 mkr, har ett 40-tal anställda samt internationella leverantörer och samarbetsparters. För mer information om företaget se: www.decon.se

Nu söker vi en kvalitetsmedveten Verkstadstekniker

Vill du bidra i teamet med din kompetens i tillverkningen av Decons kvalitetsprodukter? Nu söker vi en duktig problemlösare som trivs med produktionstekniska utmaningar.

Verkstadsteamet omfattar fem medarbetare som tillverkar komponenter till företagets slutprodukter. Arbetsuppgifterna omfattar främst metallbearbetning med höga precisionskrav av rostfria och höghållfasta material.

Vi tror du har goda kunskaper i ritningsläsning och TIG-svetsning. Kunskaper inom skärande bearbetning med CNC-maskiner, rörbockning och mätteknik är meriterande. Det är en fördel om du har arbetat i projektform.

Du har en industri- eller verkstadsteknisk utbildningsbakgrund alternativt motsvarande kunskaper genom en lång yrkeserfarenhet.

Som person är du initiativrik, flexibel och kvalitetsmedveten. Du trivs med ett högt arbetstempo, lagarbete och många kontaktytor. För oss är det viktigt att du är noggrann, hjälpsam och vill känna dig stolt över slutresultatet.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande jobb där kompetens, passion och service är framgångsfaktorer. Du kommer bli en viktig del av en företagskultur som präglas av kundfokus, utveckling och entreprenörsanda. Decon är måna om din utveckling och ger dig förutsättningar för att lyckas.

I denna rekrytering samarbetar Decon med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 och Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se