Hoppa till innehåll

Laddoperatör till SSE Sverige

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om bolaget

SSE Group är en branschgrupp som är verksam inom produktion och distribution av produkter och tjänster av civila sprängämnen och finkemikalier. Sedan starten för 130år sedan har företaget utvecklats från en regional tillverkare av civila sprängämnen till en diversifierad internationell koncern. Idag är över 700 anställda i 9 länder engagerade med sin kunskap och erfarenhet för att stödja våra kunder i olika länder runt om i världen. SSE Group är en privatägd oberoende koncern med huvudkontor i Brid, en stad som ligger i hjärtat av de Schweiziska Alperna.

SSE Sverige AB tillverkar och marknadsför civila sprängmedel för infrastrukturprojekt. Bolaget producerar ANFO och emulsionssprängämnen samt tillhandahåller och distribuerar patronerade sprängämnen, tändmedel och tillbehör. Produktionsanläggningen och huvudkontoret är beläget i Olofsbergsgruvan, Gyttorp strax nordväst om Nora.

Om dig

Vi söker dig som är social, positiv och ordningsam, har lätt att arbeta självständigt och är driven. Den ena veckan är inte den andra lik så du är med fördel företagsam och lösningsorienterad för att hitta effektiva vägar till att genomföra arbetet. Det är ett fysiskt arbete som kommer att kräva både styrka och uthållighet samtidigt som alla moment grundar sig i ett säkerhetstänk.


Vi söker nu personal till Laddservice

Tjänsten innebär att man i par åker ut med lastbil, så kallad bulkbil / MEMU, till kund för att leverera sprängämnet direkt i borrhålen. Arbetstiden är oreglerad, och intensiteten kan variera. Vi arbetar över stora delar av Sverige, vilket innebär att övernattning i lastbil förekommer frekvent. Själva arbetet är fysiskt krävande och innebär ofta långa arbetsdagar.

Jobbet som Laddoperatör innebär:

• Utföra laddningar ute hos kund med våra bulkbilar

• Ansvara för daglig tillsyn och underhåll på bulkbilen

• Ansvara för att mindre reparationer utförs vid behov

• Att sköta rapportering och övriga administrativa delar som tillhör tjänsten

• Samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom SSE Sverige AB

Vår personal utbildas kontinuerligt, både via interna och externa kurser. Kompetensnivån hos personalen är hög, och bidrar till att SSE Sverige har en effektiv och flexibel organisation.

Då tjänsten innebär hantering av explosiva varor önskar vi i rekryteringsprocessen att ta del av den sökandes utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare krav för anställning är godkänd säkerhetsklassning från MSB vilket sker under rekryteringsprocessen.

Under rekryteringsprocessen kommer man även få fylla i en hälsodeklaration.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se