Hoppa till innehåll

Personlig assistent, vikarier i Hudiksvall

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jag är en man på 40 år som bor i min egen lägenhet i centrala Hudiksvall och söker både vikarier och ev 1 assistent till en ledig tjänst på 74% +väntetid då du hjälper mig vid behov på natten. Schemat är blandade dag eller kväll/nattpass med hela dygn på helgerna. Introduktion under augusti, intervjuer sker löpande.

Pga min funktionsnedsättning så söker jag en personlig assistent som kan hjälpa mig med matlagning, tvätt, städning, hygien likväl som att vi åker på olika konserter och andra evenemang.

Jag vill att du skall vara social och trevlig för att vi skall passa ihop eftersom vi är tillsammans hela dagarna, mina intressen är bl.a hockey, musik, spela kort mm. Katt finns i hemmet.

Du går introduktion så snart som möjligt med ordinarie personal . Att du och jag trivs tillsammans och att du är van att sköta ett hem är grunden för att du skall få tjänsten. Intervjuer sker löpande. Referens 338


A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har ca 600 personliga assistenter anställda. Kontor har vi i Hudiksvall, Karlstad, Göteborg, Stockholm, Östersund och Umeå. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi har kollektivavtal: Kommunal och Fremia för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000 kr för heltidstjänst och år, fika på arbetet och andra förmåner.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se