Hoppa till innehåll

Utbildningssamordnare

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Företagsutbildarna arbetar för att säkerställa och koordinera utbildnings- och utvecklingsinsatser för våra kunder och medlemmar. Vi tror på att öka kompetensen genom samverkan och vi har en tydlig vision: att stärka företagens konkurrenskraft. Som en ekonomisk förening ägs vi av över 150 medlemsföretag och har höga krav på oss att leverera service av hög kvalitet och bygga starka kundrelationer. Vi arbetar i huvudsak inom industri- och tekniksektorn samt industrinära tjänsteföretag.

Sedan 2021 är vi medlem i IUC Sverige genom ett Industriellt Utvecklingscentrum i Gävleborg. IUC Gävleborgs uppdrag är att nära samarbeta med företagen, lyssna på deras behov och hitta innovativa lösningar för konkreta utvecklingsinitiativ. Dedikerade till att främja hållbar omställning, tillväxt och konkurrenskraft inom industrisektorn - för små och medelstora tillverkande industriföretag, och att främja samarbetet mellan näringslivet, akademin och den offentliga sektorn.

Våra kontor finns i Hudiksvall, Sandviken och Örnsköldsvik.

Vi vill förstärka vårt team av utbildningssamordnare i Hudiksvall, både i det kundnära arbetet såväl som i planeringen och uppföljningen av våra insatser.

Som utbildningssamordnare hos oss på Företagsutbildarna kommer du att interagera med våra medlemmar samt befintliga och nya kunder för att tillgodose deras kompetensbehov genom att erbjuda utbildning. Dina ansvarsområden inkluderar att identifiera utbildningsbehov, matcha dem med vårt befintliga utbud och bidra till utvecklingen av nya utbildningsprogram för att möta önskemålen. Genom att agera hållbart i försäljning och samordning av utbildningar säkerställer du att våra kunder och medlemmar får högkvalitativ utbildning, samtidigt som vi når våra ekonomiska mål.

Vi letar efter dig som är självgående, fokuserad och öppensinnad. Du är en flexibel, positiv och ordningsam person, som ser möjligheter istället för hinder och du har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom industri-, tekniksektorn eller från industrinära tjänsteföretag. Det är viktigt att du trivs med rollen som den trygga kontakten för våra medlemmar och kunder. I din roll som utbildningssamordnare behöver du även ha ett intresse för att hålla koll på omvärlden och den ständiga digitala utvecklingen inom vår bransch.

Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi strävar efter att bygga en organisation där jämställdhet och mångfald hjälper oss att bli starkare framåt tillsammans.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Ansökan till tjänsten skickas till jobb@foretagsutbildarna.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se