Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
18 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Det går bra för oss – Vill du vara med på resan?

Clean Environment Sweden AB växer månad för månad med nya uppdrag från både nya och befintliga kunder vilket vi är stolta över! 🙂 Vi är nu 16 anställda men vi räknar med att vara ca 20 anställda mot slutet av 2024. Vi har nu flera lediga tjänster och behöver anställa fler medarbetare. Är du kanske vår nästa kollega i Hudiksvall eller kan du även tänka dig att jobba på annan ort måndag-torsdag?

Vad söker vi ?

Vi söker nu fler medarbetare till vårt växande team i Hudiksvall. Här arbetar du självständigt eller i team och vanliga arbetsuppgifter är kontorsstädning samt hemstädning men andra typer av städrelaterade arbetsuppgifter förekommer, ex byggstädning. För att vi skall nå vår ambition att vara ett självklart förstahandsval för städtjänster så söker vi dig som är flexibel, noggrann, ansvarsfull och som drivs av att alltid göra ett bra jobb och därmed skapa nöjda kunder!

Vi har som krav att du har B körkort och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil för att själv kunna ta dig till de olika arbetsplatserna. Att fungera i ett arbetslag, komma i tid och alltid vara en bra och positiv kollega är en självklarhet. Du ser det även som en självklarhet att följa uppsatta rutiner både internt samt externt hos uppdragsgivare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift för bästa säkerhet och vid kontakt med kunder.

Vill du jobba i ett trevligt team i ett stabilt och växande företag?

Stämmer ovanstående in på dig? Om detta låter intressant är du varmt välkommen att kontakta Camilla Holmstedt på tel. 070-445 04 21 för mer information. Vill du ansöka så skickar du in din jobbansökan via e-post på: info@cleanab.nu

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se