Hoppa till innehåll

Personliga assistenter, fast tjänst

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Brinner du för att arbeta med människor och vill göra skillnad i någon annans vardag? Då är detta ett arbete för dig. Vi söker nu personliga assistenter, både till fast tjänst och som vikarier inför sommaren.

Kunden som söker personal är en kvinna i 70 års åldern som bor i Hudiksvall.

Då hennes funktionshinder är väldigt skiftande, kan hon ha det väldigt jobbigt vissa dagar och andra dagar må bättre. Det är därför viktigt att du som söker är flexibel och lyhörd. Din arbetsplats är där kunden för tillfället befinner sig.

Du som söker är flexibel och lyhörd. Du har körkort, då du kommer att köra kundens bil i tjänst. Hon åker ofta på ärenden och då ska du som assistent finnas till hands och hjälpa till. Du har båda fötterna på jorden och har stor respekt för den personliga integriteten när det gäller kunden och hennes familj. Du bör även vara vid god fysik, eftersom du hjälper och stöttar kunden vid förflyttning. Du är heller inte allergisk mot djur och du röker inte.

Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss". Där skapar du ditt eget konto och profil. När profilen är klar, klicka på "lediga tjänster" och sök denna tjänst. Ansökningarna behandlas löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har ca 600 personliga assistenter anställda. Kontor har vi i Hudiksvall, Karlstad, Göteborg, Stockholm, Östersund och Umeå. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi har kollektivavtal: Kommunal och Fremia för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000 kr per år, fika på arbetet och andra förmåner.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se