Hoppa till innehåll

Cateringkoordinator

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Allé Elva ligger på Södertörns högskolas campusområde i Flemingsberg. Restaurangen är tillsammans med Café Prego och fest-& cateringverksamhet på området en del av Campus by Nordrest. Vi serverar dagligen ca 250 lunchgäster och ca 1000 cafégäster. Vi levererar catering till såväl Södertörns högskola, KTH och KI som till privatpersoner och Karolinska Universitetssjukhuset. Våra ledord är kvalité och hållbarhet och vi strävar hela tiden på att förbättra vårt miljöarbete.

Fest- & cateringverksamheten innebär allt ifrån leveranser av kaffe och smörgås till det lilla sällskapet till stora mingel eller middagar på över 300 personer antingen på plats i restaurangen eller i annan lokal. Vi strävar alltid att leverera det där lilla extra som gör att gästen blir glatt överraskad och gärna återkommer till oss.

Vi söker en flexibel, ansvarsfull, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta med vår fest och catering. Tjänsten innebär att du kommer svara på mail, lägga in beställningar i vårt bokningssystem, ha tät dialog med köket, gå ut med/hämta tillbaka leveranser samt fakturering av dessa. En del av tjänsten innebär också att vara arbetsledare vid ev kvällsevenemang. Du ska ha en stark servicekänsla och gärna vara drivande i hur vi kan utveckla vår cateringverksamhet. Du ser helheten i verksamheten då du även kommer att få jobba i andra delar av verksamheten såsom i restaurangen, produktionen och cafét och har därmed inga problem med att hoppa in där det behövs. Även om alla har sina ansvarsområden så jobbar vi alltid över gränserna och ser till gästens bästa.

Vi vill att du har:

  • Intresse för mat och dryck samt presentation av dessa
  • Tidigare erfarenheter från servicebranschen
  • Kassa- och datavana
  • Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska
  • Gärna erfarenhet från bokningssystem

Det är meriterande om du har:

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Då cateringverksamheten fortfarande växer ser vi på sikt behovet av leveranser med bil därmed är körkort meriterande.

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

  • Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
  • Möjlighet att delta i motionslopp
  • Stor kick-off för alla varje år
  • Möjlighet till kompetensutveckling
  • Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Du sätter gästen i fokus med högsta service. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Tillträde: Enligt överenskommelse men i mitten av/ slutet av augusti 2024

Anställningsform: Säsongsbunden anställning

Omfattning: Deltid 95 %

Lön: Enligt avtal

Kollektivavtal: HRF

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan senast den 5/8.

Nästa steg i rekryteringsprocessenNär du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 december 2024 (161 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se