Hoppa till innehåll

Speciallärare svenska

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Liten skola med känsla

Speciallärare mot svenska

Vill du jobba i en skola som har kommit långt med Trygghet och Arbetsro? Vill du hjälpa elever att hitta verktygen för att tro på sina förmågor och nå sina mål?

Vi är en F – 5 skola med 125 elever. Skolan startades 1994 av föräldrar. Myrstugubergets Friskola ligger i Masmo i Huddinge kommun.

Vi sätter eleven i centrum och värnar också om personalen och arbetslaget. På skolan strävar vi efter att utveckla vår pedagogik och metodik. Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra. ”Vi dukar bordet tillsammans”.

Genom din roll medverkar du till att våra elever som är i behov av särskilt stöd får ett individanpassat bemötande som leder till ökad måluppfyllelse. Du bidrar till att eleven känner delaktighet och får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar, med fokus på en god självkänsla. Arbetet innebär att du som speciallärare arbetar direkt med eleverna. I arbetsuppgifterna ingår förutom att du undervisar elever, att du ger stöd och råd till lärarna och arbetslag om anpassningar inom klassens ram. Du skriver åtgärdsprogram av god kvalitet, som tas fram i samråd med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande uppdrag och trevlig gemenskap med duktiga medarbetare. Pedagogiska måltider, friskvård, relevant fortbildning och tillgång till elevhälsoteam ser vi som självklara inslag i vår personalpolicy. Verksamheten är nu i en viktig utvecklingsfas så du får stora möjligheter att påverka uppdragets innehåll och dess utformning för framtiden.

Vi välkomnar dig med speciallärarutbildning att jobba med elever i åk F – 5 med omfattning 80%.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och tillträdes 12 aug eller enligt överenskommelse.

Provtjänstgöring 6 månader.

Ansökan skickas till:

Kristina Ståhl (rektor) 0703-17 71 64

e-post: kicki.stahl@myrstuguskolan.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se