Hoppa till innehåll
Huge Bostäder AB logotyp

Drifttekniker

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
07 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Suzanna Pasku
Email
Telefon
Ansök nu
Drifttekniker

Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella centrum. Vi har cirka 160 medarbetare fördelat på fyra områdeskontor i Huddinge kommun. Vi förvaltar ca 8 000 lägenheter och 6 handelscentrum i kommunen. Läs gärna mer på huge.se.

Huge söker en drifttekniker
Vill du vara med och bidra till att skapa ett samhälle att trivas och utvecklas i genom hela livet? Tycker du att det låter spännande att tillsammans med kollegor få vara med och utveckla nya och attraktiva miljöer där människor vill bo, mötas och umgås? Då ska du komma och jobba hos oss!

I rollen som drifttekniker är du en viktig del av Huges verksamhet och dina dagar fylls av samarbete med kunder, kollegor och entreprenörer, samtidigt som du ansvarar för daglig tillsyn, skötsel och driftoptimering av de fastighetstekniska installationerna i Huges fastigheter. Du blir en del av ett engagerat och kompetent team där samverkan med förvaltningsorganisationen är central och du förväntas bidra med underlag och förslag till fastigheternas underhållsplan. Med ett systematiskt arbetssätt strävar du efter att minska energiförbrukningen och säkerställa ett gott inomhusklimat för Huges hyresgäster, samtidigt som du representerar och förmedlar företagets värderingar i ditt dagliga arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Tillsyn och skötsel på fastighetstekniska installationer.
  • Drift- och energioptimering av fastighetstekniska system för att minimera fastigheternas energianvändning.
  • Uppföljning av fastigheternas energistatistik och larmhantering.
  • Felsökning och felavhjälpande underhåll på fastighetstekniska installationer.
  • Mindre injusteringsarbeten på de fastighetstekniska installationerna.
  • Medverka vid fastighetsbesiktningar.
  • Lämna förslag och underlag till förvaltningen på planerat underhåll.
  • Vara delaktig i drift- och underhållsplaneringen.
  • Medverka vid avstämningsmöten med förvaltningen.
  • Anläggningsskötare för brand- och sprinkelanläggningar.
  • Daglig kontakt med kunder och entreprenörer.
Personliga egenskaper
Du trivs i en miljö som präglas av samarbete och dialog, är strukturerad och känner dig trygg i din roll. Du har förmågan att planera och prioritera dina arbetsuppgifter effektivt, samtidigt som du levererar inom utsatta tidsramar och ser till att hyresgästerna är nöjda. För att nå framgång i rollen krävs ett starkt eget driv och ett lösningsorienterat arbetssätt.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med driftteknikerutbildning eller annan likvärdig teknisk utbildning inom relevant område. Du har några års erfarenhet som drifttekniker och är van vid tillsyn, skötsel och felsökning på fastighetstekniska system. B-körkort och god datorvana är ett krav. Erfarenhet av datoriserade styr- och övervakningssystem, energioptimering samt arbete med kyl-, ventilation-, värme-, brand- och sprinkelanläggningar ses som meriterande.

Jobba hos oss
Att vara en del av vår arbetsgemenskap är att varje dag bry sig om och visa respekt för både människor, hus och miljö. Huge vill vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje, helst varje dag!

Det är självklart för oss att ha en jämställd och mångkulturell arbetsplats. Vi har stark värdegrund och vägleder och stimulerar omtanke och professionalism. Hos oss är det viktigt att du kan kombinera arbete med privatlivet där du har utrymme för dina prioriteringar. Du får också tillgång till flera fina förmåner som exempelvis tjänstepension och pensionsrådgivning, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och hälsoundersökning.

Vi har höga ambitioner och är en trygg och attraktiv arbetsgivare som fortsätter att locka kompetenta och serviceinriktade medarbetare. Återigen har Huge tagit plats på Karriärföretagens topplista och utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser för unga talanger. Med en kombination av erfarenhet och expertis hos våra medarbetare skapar vi en arbetsmiljö där engagerade och kunniga kollegor trivs, samarbetar och skapar livskraft tillsammans! Välkommen att bli en del av oss!

Om tjänsten
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, provanställning 6 månader.
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 8 november

Vid övriga frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Suzanna Pasku, Förvaltare.

Tel. 08-502 360 53
Mejl: Suzanna.Pasku@huge.se

Din ansökan
Om tjänsten verkar intressant välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden ha gått ut.

På grund av bestämmelser i personuppgiftslagen kan vi inte ta emot ansökningar via e-post. Registrera din ansökan via funktionen "Sök tjänsten" till höger.

Varmt välkommen med din ansökan!
Huge Bostäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren