Hoppa till innehåll

Lagerarbetare

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en dedikerad och fysiskt stark lagerarbetare till vårt team! Som lagerarbetare kommer du att utföra tunga arbetsuppgifter relaterade till hantering och logistik av varor.


Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

- Lastning och lossning av varor från fordon

- Hantering och placering av varor på rätt plats i lagret

- Inventering och kontroll av lagervaror

- Plockning och packning och bearbetning av beställningar

- Förberedning av varor för transport


För att vara framgångsrik i rollen som lagerarbetare bör du vara fysiskt stark och ha god uthållighet. Du bör vara van vid att utföra tunga lyft och vara bekant med säkerhetsföreskrifter för att minimera skador och olyckor.


Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men inte ett krav. Vi kommer att erbjuda utbildning och handledning för att du ska kunna utföra arbetsuppgifterna på bästa sätt.


Vi söker någon som är pålitlig, noggrann och har förmågan att arbeta effektivt även i stressiga situationer. Du bör vara självgående och kunna följa instruktioner noggrant. Teamarbete är också viktigt då du kommer att samarbeta med andra lagerarbetare och personal.


Arbetet som lagerarbetare kan vara fysiskt krävande, men det erbjuder också möjligheten att vara en del av ett team och bidra till smidig logistik och varudistribution. Vi värdesätter din hårda arbetsinsats och kommer att erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö.


Om du är redo att ta på dig utmaningen att vara en viktig del av vårt lager- och logistikteam, ser vi fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till oss så snart som möjligt.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se