Hoppa till innehåll
Huddinge kommun logotyp

Erfaren Produktionsledare - Parkdrift och underhåll

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Bano Mohammad
Telefon
Ansök nu
Produktionsledare - parkdrift och underhåll

Vill du driva utvecklingsarbete i en stor kommun? Vill du ta ett stort eget ansvar och vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur där medarbetarna trivs på jobbet? Då vill vi att du söker det här jobbet!

Huddinge kommun är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Stadsmiljöavdelningen har ett brett uppdrag som innefattar en rad olika verksamheter såsom drift och underhåll av Huddinge kommuns färdigställda infrastrukturobjekt, inklusive den gröna infrastrukturen. Stadsmiljöavdelningen ansvarar även för parkeringsbevakning, fordonsflytt, tillfälliga trafikanordningar och schakttillstånd. Stadsmiljöavdelningen har 24 medarbetare och är en del av miljö- och bygglovsförvaltningen.

Vi värdesätter ett hållbart arbetsliv. Du får därför flexibla arbetstider, friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag och möjlighet att växla in semesterdagstillägg till extra lediga dagar och arbeta på distans några dagar i veckan, om du vill.

Arbetsplatsen är modern och inbjudande vid Campus Flemingsberg, där avdelningen tillämpar ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Hit åker du enkelt och snabbt med antingen pendeltåg, buss, bil eller regionaltåg.

Heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Tillsvidare. Provanställning sex (6) månader kan komma att tillämpas.

Om jobbet

Du kommer att ingå i Parkenheten som har ansvaret för drift, underhåll och reinvestering av kommunens parker, lekplatser, badplatser och liknande områden. För närvarande består Parkenheten av elva dedikerade medarbetare. Större delen av parkskötsel och underhåll sköts genom entreprenad, medan vissa specifika områden hanteras internt.

Kommunens offentliga platser ska vara attraktiva, trygga och tillgängliga för alla invånare. Därför utgör en erfaren och kunnig produktionsledare en viktig nyckelperson för vårt fortsatta arbete.

I rollen som produktionsledare för parkdrift och underhåll kommer du ha en central position i att säkerställa att driftavtalen med entreprenörer följs enligt plan och vid behov justera avtalen för att maximera driftens effektivitet. Du kommer att leda planeringen och genomförandet av skötselåtgärder såsom gräsklippning, gödsling, plantering och underhåll av lekredskap på grönområden, lekplatser och andra offentliga ytor. Dessutom ansvarar du för att utforma och följa skötselplaner och årsplaner för parkerna och grönområdena samt noga övervaka och utvärdera det utförda arbetet för att säkerställa att uppsatta mål nås. En strukturerad planering och noggrann uppföljning utgör kärnkomponenter i rollen för att säkerställa en effektiv och välorganiserad drift.

För att trivas och lyckas i rollen är det av yttersta vikt att ha tidigare erfarenhet av att driva och ansvara för driftavtal eller liknande verksamheter, antingen genom entreprenad eller internt. Din erfarenhet och kompetens kommer att vara avgörande för att bidra till en framgångsrik och effektiv hantering av parkdriften och underhållet.

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, exempelvis trädgårdsingenjör, anläggningsingenjör, entreprenadingenjör med erfarenhet av entreprenad. Alternativt kan du ha annan relevant högskoleutbildning. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom anläggningsentreprenader.

Vi ser gärna att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Din förmåga att planera, följa upp och prioritera produktionen är välutvecklad, och du har visat förmåga att driva och ansvara för entreprenader. Genom ett konstruktivt och tydligt kommunikationssätt löser du utmaningar med lätthet och effektivitet.

Som en självgående och ansvarsfull produktionsledare är du van vid att effektivt planera och organisera dina arbetsuppgifter, med förmågan att leverera resultat inom utsatta tidsramar. Din samarbetsförmåga och kommunikationsfärdigheter är av stor betydelse, och du är bekant med att arbeta i en Office-miljö. Erfarenheter av LOU, upphandlingsarbete, ekonomi, arbetsmiljö och miljöarbete är meriterande för rollen.

Denna roll kräver körkort B och stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för att trivas och vara framgångsrik i tjänsten.

Vi erbjuder

Som anställd hos oss får du inte bara en meningsfull och utvecklande arbetsmiljö, utan också förmåner som främjar en balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder flexibla arbetstider, en friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag samt möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan. Dessutom har du möjlighet att växla in semesterdagstillägg till extra lediga dagar för att få ännu mer tid för återhämtning och egna intressen.

Vår arbetsplats vid Campus Flemingsberg är modern och inbjudande, och vi tillämpar ett aktivitetsbaserat arbetssätt som ger dig frihet att arbeta på sättet som passar dig bäst. Du kan enkelt ta dig hit med pendeltåg, buss, bil eller regionaltåg, vilket ger dig en smidig och bekväm arbetspendling.

Om du brinner för att utveckla parkförvaltningen och samtidigt vill vara en del av en växande kommun med en hållbar vision, så ser vi fram emot att ta del av din ansökan! Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och utveckla kommunens park- och grönområden. Rollen är varierad och ger dig chansen att arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer att samarbeta med engagerade kollegor och externa partners och få möjlighet att bidra till en hållbar och grön framtid för vår kommun.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 22 september

I denna rekrytering samarbetar Huddinge kommun med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på telefon: 0737 077 170 eller via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Huddinge kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Offentlig sektor