Hoppa till innehåll

köksbiträde på engelsk- och svenskspråkig Förskola

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Filius & Filia är en tvåspråkig föräldrakooperativt driven förskola i centrala Huddinge med ca 23-25 barn i åldrarna 1,5 – 6 år. Vi har ett temainriktat arbetssätt och våra aktiva språk på förskolan är svenska och engelska.

Språkpedagogiken bygger på att personalen talar sitt respektive modersmål med barnen som får bekanta sig med svenska respektive engelska genom lek, sagor, skapande, rörelse, musik och experiment. Förutom den tvåspråkiga inriktningen prioriterar förskolan utomhusaktiviteter.


Vi har en hög andel ekologiska råvaror i kosten som serveras och en hög ambitionsnivå kring arbetet med hållbar utveckling och kemikaliesmart förskola.

I september 2012 blev Förskolan Filius och Filia en certifierad Grön Flagg-förskola.

Vi söker dig som vill arbeta som köksbiträde hos oss på Filius & Filia

Som köksbiträde ansvarar du för salladsberedning, förbereder inför måltiderna, serverar, diskar och städar. Du deltar även aktivt i övriga arbetsuppgifter som finns i ett kök. Hygien och kunskap om de råvaror som används är viktigt. Du är med och ansvarar för matens kvalitet och för att ge våra barn, elever och personal ett bra och välkomnande bemötande.

Du har goda och aktuella kunskaper inom livsmedelshygien. Vi förutsätter även att du kan skriva, läsa och kommunicera väl på svenska och Engelska då du har många kontakter med elever, lärare och annan personal i ditt arbete, samt viss datorvana för att eventuellt kunna administrera beställningar.

Som person är du strukturerad, ordningsam och hanterar arbetstoppar på ett bra sätt. Det är viktigt att du har en positiv inställning, att du kan vara flexibel och att du förstår att arbetet i köket emellanåt är fysiskt krävande. Du har servicekänsla och god förmåga att se helhetsperspektiv. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i grupp och kan organisera och utföra ditt arbete självständigt. Arbetet utförs på dagtid, måndag till fredag.

Vi vill att du ska vara HACCP-certifierad och ser gärna att du har ett ekologiskt tänkande.

Du har några års yrkeserfarenhet, kunskaper i näringsriktig mat, specialkost och egenkontroll.

Du ska ha mycket goda kunskaper om specialkost. Det är också viktigt att du kan hantera livsmedel på rätt sätt samt har kunskap om och förmåga att följa lagar och riktlinjer, såväl nationella som lokala.

Tjänsten är på 50%

Välkommen med din ansökan!


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se