Hoppa till innehåll
Dunlop Hiflex AB logotyp

Butikssäljare till Industributik i Södra Stockholm

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker dig som vill bidra med energi och servicekänsla!

Som Butikssäljare i vår industributik kommer du att ha en viktig roll i att hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna för deras behov. Du kommer att arbeta med försäljning över disk, orderhantering, hantering av inkommande och utgående gods samt montering och produktionsarbete. Hos oss står kunden alltid i centrum, och du använder din förmåga att bygga relationer för att möta deras behov på bästa sätt. Vi är ett sammansvetsat team som samarbetar för att ge våra kunder den bästa servicen.

DIN PROFIL:
Vi söker dig som trivs med att möta människor och som har förmågan att få kunder att känna sig sedda och hörda på ett ödmjukt och professionellt sätt. Du har ett intresse för teknik, och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av hydraulik eller pneumatik, men det är inget krav. Med rätt inställning och vilja att lära dig, kommer du snabbt att få grepp om våra produkter. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt ha en känsla för ordning och reda.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett självständigt arbete med en omfattande introduktion och produktutbildning. Vi erbjuder även kollektivavtal med arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag som en del av vårt förmånspaket. Vi värdesätter ditt engagemang och ser fram emot att tillsammans fortsätta den spännande förändringsresan vi har påbörjat som företag.

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

Tillträde: Så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Andreas Rengren, Sales Manager Branches North, 010-414 45 82

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-10-31, till rekrytering@dunlophiflex.se. Märk din ansökan med "Stockholm Södra"

Besök gärna vår hemsida: www.dunlophiflex.se för mer information om oss.
Dunlop Hiflex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 11 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 7 miljarder SEK.