Hoppa till innehåll

Personlig assistent till tonåring i Huddinge

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en ansvarstagande och engagerad person som vill göra skillnad? ELFA Assistans i Sverige AB söker nu personliga assistenter till en utav våra kunder i Huddinge. Du kommer att bli en del av ett härligt team som tillsammans skapar en meningsfull och aktiv vardag för vår kund.

I rollen som personlig assistent är du med och stöttar brukaren i hela sin dagliga livsföring. Arbetet omfattar allt som händer under en dag så som personlig omvårdnad, aktiviteter samt att bidra till en meningsfull dag för brukaren.

Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är önskvärt. Har du erfarenhet av sondmatning, förflyttningsteknik och epilepsi är det ett stort plus.

Anställning:

Tjänst på 75%. Kollektivavtal. Tillträde omgående. Det kommer framförallt vara aktuellt med dag- och kvällspass men vakna nätter kan dyka upp vid behov.

Din profil

Vi letar efter dig som söker en långsiktig tjänst och förstår vikten av ansvar, lyhördhet och engagemang. Erfarenhet och utbildning är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personkemi och samarbetsförmåga.

Eftersom kunden är minderårig kommer det att krävas att du som blir aktuell för tjänsten lämnar ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

Länk för beställning: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

På kundens begäran söker vi främst kvinnliga assistenter.

Ansök nu!

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se