Hoppa till innehåll

Personlig assistent till en kille i Huddinge

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande.

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Huddinge, en tonårskille med omfattande fysiska funktionsnedsättningar. Din huvudsakliga roll som assistent är att assistera med hygien, på- och avklädning samt sondmatning och förflyttningar.

Erfarenhet av arbete med barn är önskvärt. Har du erfarenhet av sondmatning, förflyttningsteknik och epilepsi är det ett stort plus.

Arbetstiderna är förlagda 08:00-16:00, 16:00-22:00 med dubbel assistans 08-20 och 22-08 (aktiv assistans).

På kundens begäran söker vi främst kvinnliga assistenter.

Tillträde: Snarast

Anställningen omfattas av kollektivavtal.

Omfattning: Tjänsten avser en timanställning som start med fasta pass framöver. Det kommer framförallt vara aktuellt med dag- och kvällspass men vakna nätter kan dyka upp vid behov.

Din profil

Vi söker endast kandidater som är intresserade av en tjänst på långsikt. Du behöver förstå vikten av att kunna ta ansvar och vara lyhörd och engagerad. Erfarenhet och/eller utbildning är självklart meriterande, men personkemin och samarbetet har större betydelse.

Eftersom kunden är minderårig kommer det att krävas att du som blir aktuell för tjänsten lämnar ett utdrag ur belastningsregistret från polisen. Det är viktigt att du beställer det utdrag som gäller för arbete med barn med funktionsnedsättning.

Länk för beställning: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Då rekryteringen kommer att ske löpande, innan sista ansökningsdag, så rekommenderar vi dig som är intresserad att lämna din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se