Hoppa till innehåll

Farmaceut

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som är ett individanpassat läkemedel för en enskild patient, i syfte att förbättra och rädda liv. Många beredningar görs till barn och till vuxna med olika typer av överkänslighet. APL är statligt ägt och en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och är även en etablerad kontraktstillverkare inom Life science-industrin med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL:s ca 500 medarbetare är verksamma vid fyra tillverkningsenheter runt om i Sverige.

Läs gärna mer på www.apl.se

Tjänsten

Trivs du med omväxlande arbete nära vården kan det vara dig vi söker!

Vi söker en farmaceut till småskalig extemporetillverkning i vår verksamhet i Stockholm. Som tillverkningsfarmaceut kommer du att arbeta med praktisk tillverkning/beredning av icke sterila extemporeläkemedel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Framtagning av satsprotokoll
  • Orderhantering
  • Beredning, dispensering/fyllning av icke steril och/eller steril extempore
  • Medverka vid framtagning av instruktioner

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år med tillträde i september. Du kommer att arbetaheltid, 40h/vecka förlagda måndag-fredag. Placering vid vår anläggning i Kungens Kurva, Stockholm.

Vem är du

Vi söker dig som har farmaceututbildning med svensk legitimationmed extemporebehörighet, dvs. i första hand leg. receptarie som läst extemporekursen men även leg. Apotekare. Erfarenhet från arbete med extemporetillverkning är meriterande.

Arbete med extemporeläkemedel ställer höga krav på noggrannhet och kvalitet i en dynamisk arbetsmiljö.För att lyckas och trivas i tjänsten tror vi att du är ansvarstagande, flexibel, stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.Kommunikativ förmåga och kundorienterad inställning värdesätts högt. Sist men inte minst vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar vilket ställer krav på eget ansvar, initiativförmåga och målinriktat arbete för att bidra till en lönsam verksamhetsutveckling.

Hos oss får duAPL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. För att du ska trivas behöver våra värderingar affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande passa in på dig.

Alla medarbetare har en individuell utvecklingsplan och tydliga mål som kontinuerligt följs upp. Detta ger var och en möjligheten att påverka sin egen situation och bidra till vår gemensamma utveckling och vi uppmuntrar aktivt till intern rörlighet.

Du får tillgång till en förmånsportal där vi samlar våra förmåner och erbjudanden, t ex friskvårdsbidrag och kostförmån. Vi har kollektivavtal med Unionen och SACO och därtill hörande förmåner, exempelvis tjänstepension, försäkringar, flextid och lediga klämdagar. På samtliga orter finns friskvårdsgrupper som arrangerar olika typer av aktiviteter.

AnsökanSista ansökningsdag är den 10 augusti2024. Ansökan görs via länken i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Vi arbetar med löpande urvalsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För informationVid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta avdelningschef Mansour Mansouri via e-post: mansour.mansouri@apl.se.

ÖvrigtInnan ev. anställning kommer du att få göra ett alkohol-/drogtest samt att vi utför en bakgrundskontroll på dig via Bakgrundskollen.se.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på APL!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se