Hoppa till innehåll

Personlig assistent sökes Höör

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en personlig assistent till en ung kvinna som är bosatt i Höör. Kunden har autism och IF och behöver en långsiktig hållbar livsföring på olika sätt. Hon är bra på att uttrycka vad hon vill genom att använda kroppsspråk, gester, ljud och enstaka ord. Det tar tid att lära sig läsa henne fullt ut men med engagemang, tålamod och hjärtat på rätta stället kommer det att gå bra. Det är viktigt att både kund och du som assistent är bekväma med varandra och därav kommer en grundlig introduktion ges, liksom fortlöpande handledning. Det innebär att det kommer finnas en annan person i närheten som kan förklara och visa hur ni bäst kan trivas med varandra.

Vi vill utöka vårt team med dig som vill arbeta heltid eller deltid.

Om dig -

Som personlig assistent ser vi gärna att du är empatisk, flexibel, varm, lugn (lågaffektiv) person. I ditt arbete är du engagerad och tar ansvar. Du strävar efter att förstå och lära dig mer. Du är även följsam, noggrann och har förmåga att sätta dig in i någon annans sätt att tänka och uppleva världen. Du kan upprätthålla strukturer, rutiner och är tydlig i din kommunikation. Du kan både vara snabb i vändningarna och vara tyst och stilla.Körkort kan vara bra för kund bor inte mitt i centrum, men det är cykelavstånd till stationen och vissa tider går bussar.Viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.

  • Meriterande är om du har körkort, tillgång till bil, erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg.
  • Krav är att du behöver kunna behärska svenska språket både i tal och skrift och är rök och snusfri.
  • Du har goda kunskaper om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och om bemötande och kan utgå från och anpassa dig efter oväntade funktionssätt på ett stabilt och tryggt sätt.

Omfattning: Heltid samt deltid, arbetstiderna är 10-18, 09:30-15Antal tjänster: 2Tillträde: Omgående

RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - BelastningsregistretFör dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på https://www.nordstromassistans.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (149 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se