Hoppa till innehåll

Teamledare till Björkviks korttidsboende

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Isåfall har du nu möjligheten att söka jobbet som teamledare på Björkviks korttidsboende i Höör!

I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om oss

Björkvik ligger i ett mindre villaområde ett par kilometer utanför Höör. Enheten, som också inkluderar ett HVB och särskilt boende, är inrymd i ett antal byggnader med en vacker sjötomt omgiven av landsbygd

På Björkviks korttidsboende finns plats för personer med mer eller mindre akut psykiatrisk problematik i kombination med beroende. Vi tar placeringar enligt SoL, LVM, LVU, LPT, LRV, ÖPT och ÖRV. Vi lägger stor vikt vid att skapa relationer och att tillsammans bygga en allians för att nå de specifika målen i genomförandeplanen. Vi vill möta individen där hen befinner sig vid varje tidpunkt och förstärka de framsteg som görs. I det är kontaktmannaskap en viktig del.

På korttidsboendet är grunden en strukturerad vardag med rutiner och planerade aktiviteter. Vi erbjuder individuella stödsamtal. Stöd i ADL erbjuds utifrån uppdrag samt klientens behov 

Målet med vistelsen på Björkvik är att den som bor hos oss ska få leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån förmåga, önskemål och behov. Korttidsboendet ska ge en möjlighet att få landa och ge återhämtning, samt att etablera rutiner och en struktur som kan skapa en fungerande vardag.

Om tjänsten

Som teamledare ansvarar du för att samordna, leda och följa upp det dagliga arbetet i verksamheten. Du utför klientnära arbete och utför insatser tillsammans med arbetsgruppen. I rollen ingår också att ansvara för planering, stötta i kvalitets- och förbättringsarbete samt rekrytering och introduktion av ny personal. Du kommer arbeta i nära samarbete med verksamhetschef, biträdande verksamhetschef och teamledare.

Vi söker dig som har:

- erfarenhet av liknande arbete

- högskolepoäng inom området eller relevant eftergymnasial utbildning

- goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- B-körkort

- kunskap kring arbetsmetoder för målgruppen

Vem är du?

Som person är du relationsskapande, handlingskraftig och har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är strukturerad, har lätt för att se vad som behöver göras och som engagerar, uppmuntrar och coachar dina kollegor. Du ska vara handlingskraftig, resultatorienterad och ha självkännedom. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att skapa och vidhålla kontakter

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi kan erbjuda dig en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Dina möjligheter att utvecklas hos oss är stora och du har goda chanser att växa utifrån dina intressen och kompetensområden.

Övrigt:

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Omfattning: 100%

Arbetstid: Dag, kväll

Lön: Individuell lönesättning

Vi erbjuder

Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.

Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se