Hoppa till innehåll

QHSE-ansvarig till Nordic Waterproofing AB

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta i ett väletablerat företag i en roll där du driver viktiga frågor gällande miljö och säkerhet? Nordic Waterproofing söker nu en QHSE-ledare till sin verksamhet i Höganäs. Här kommer du bli en viktig pelare i att utveckla och förbättra processer för att ni tillsammans ska nå nya höjder!

Arbetsbeskrivning
I rollen som QHSE-ledare kommer du ansvara för att Nordic Waterproofing följer de lagar och regler som finns genom att säkerställa att de finns dokumenterade och blir implementerade i organisationen. Genom intern och extern kommunikation, kommer du driva dessa frågor och utveckla verksamheten framåt. Samtidigt som du arbetar med miljö- och säkerhetsföreskrifter, ser vi också att du är drivande i förbättringsfrågor och bidrar till en mer hållbar morgondag. 

Som QHSE:
  • leder du Nordic waterproofings arbete inom kvalitets och miljöledningssystem och är med att utveckla och förbättra deras produktionsprocesser
  • blir du nyckelperson i säkerhets- och arbetsmiljöarbete och stöttar verksamheten kring riskbedömningar, skyddsronder och rapportering/utredning av arbetsmiljöhändelser
  • koordinerar du arbetet med kundreklamationer, kommunikation med kund/sälj/leverantör, och ser till att de utreds samt initierar förbättringar
  • supporterar du kollegor inom bl a inköp, produktion, marknad, teknik och sälj för att ta fram bästa kvalitet på Nordic Waterproofings produkter.
  • håller du i kontakten med myndigheter när det gäller godkännande och rapporter
  • håller du i utbildning och uppdateringar till personalen avseende de områden som ingår i QHSE-rollens ansvar
Kvalifikationer
Vi söker dig som motiveras av att driva processer och verksamheter. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med QHSE och är duktig på att kommunicera, därav ställer rollen krav på att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har kunskap inom arbetsmiljölagar, ISO 14001 och 9001 samt utfört riskbedömningar på den nivå där du har en mogenhet att värdera risker och ta beslut kring detta. Du förstår vikten av att sätta kunden i fokus och värdesätter teamwork för att tillsammans nå sina gemensamma mål. Du ska vara ansvarstagande och engagerad inom området och finner glädje i arbetet och drivs av förbättringar, därför ser vi att du tar initiativ och kommer med nya idéer och lösningar.

Ytterligare kompetenskrav
  • Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
  • Minst 3 års arbetserfarenhet av en liknande roll
  • Meriterande om du har erfarenhet av Microsoft AX samt CMS
  • Du har teknisk utbildning och några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkningsindustrin
  • Erfarenhet från processindustrin är meriterande.
  • Erfarenhet från förbättringsarbete är meriterande.
  • Erfarenhet med 5S eller likande är meriterande

Nordic Waterproofing AB erbjuder dig
En arbetsplats där de ständigt arbetar för en god arbetsmiljö där du får möjligheten att utvecklas och ta nästa kliv i karriären. Nordic Waterproofing vill förse dig med de bästa möjligheterna att utföra ditt arbete och se till att du trivs med verksamhet och kollegor genom aktiviteter, utbildningar och konkurrenskraftiga förmåner. 

Ansök
Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Jörhov, på telefonnummer 0709-68 30 35 eller mjo@jksgroup.se, vid frågor om tjänsten.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se