Hoppa till innehåll

Tandsköterska

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Hörbytandvården(Skåne) söker en tandsköterska till vårt glada och trevliga team gärna med några års yrkeserfarenhet. Mycket god svenska i tal och skrift. Duktig på administration och kan hantera patient bokning, varo beställning, administrativt kontakt med landsting eller kan lära dig detta på kort tid.

Hörbytandvården är en familjär klinik med mycket trevligt atmosfär och patienter som visar stor uppskattning för vårt arbete.

Du är glad, social, kommunikativt ansvarstagande, seriös, serviceinriktad. Du arbetar effektivt på din arbetstid och behöver inte få order om dina arbetsskyldigheter. självgående och tycker om att arbeta delegerat med egna patientkontakter. I våra två behandlingsrum välkomnar vi både vuxna och barn och vi lägger stor vikt vid kvalitet och personligt bemötande. Vi utför allt inom tandvård, från barntandvård till svårare implantat kirurgi.

Dina arbetsuppgifter är att du assisterar tandläkare. Du arbetar med att rengöra och sterilisera instrument, samt att du ser till att utrustning och arbetsmaterial är framplockade med mera.

Du ska ha dator vana och kunna hantera viss administration, boka in patienter och beställa varor.

Det är viktigt att du har lojalitet till arbetsgivare och patienter och dina kollegor.

Din arbetstid blir 20-40 timmar i veckan. Busshållplats finns utanför kliniken.

Tjänsten är heltid eller deltid.

Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så ansök gärna idag. Du ska självklart behärska svenska språket i skrift och tal.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se