Hoppa till innehåll
Sundbergs Åkeri AB logotyp

Transportledare

Sista ansökningsdag
16 november 2024 (50 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sara Eriksson
Email
Telefon
Sundbergs Åkeri AB

SÖKER TRANSPORTLEDARE



Vill du jobba som transportledare med en säljande funktion?

Kontakta oss och låt oss berätta om hur det är att jobba som transportledare i vårt bolag.


OM FÖRETAGET

Sundbergs Åkeri AB är ett familjeföretag som har vuxit och utvecklats mycket de senaste åren med inriktning på entreprenad och skogstransporter. Våra framtidsutsikter bedömer vi som mycket goda och vi har förutsättningar för att fortsätta att utvecklas positivt framöver. En del i detta är förvärvet av M Tec Sverige AB som idag är ett helägt dotterbolag till
Sundberg Åkeri AB. M Tec Sverige AB är en nischat bolag som verkar inom entreprenad/deponi och recycling. Tillsammans med M Tec ser Sundbergs stora utvecklingsmöjligheter inom både transport och maskin framöver. Då vi ser fortsatt positiv tillväxt i bolagen söker vi därför ytterligare medarbetare i både Sundbergs och M Tec. Personalen i bolaget jobbar som ett lag med stort hjärta och ett fantastiskt engagemang med affären i fokus.

Bolagets värdegrunder är:

- Engagemang

- Kvalitet

- Framåtanda

- Jordnära

OM TJÄNSTEN

Som en del i vårt transportledningsteam tar du via telefon och mejl emot förfrågningar och beställningar om uppdrag för att sedan tillsammans med övriga i teamet prioritera och fördela ut dessa på våra fordon för bästa resultat för både kund och Sundbergs. Utöver våra egna resurser skapar du löpande relationer med andra åkerier och godsförmedlingar för att hela tiden ha tillgång till rätt resurser för våra uppdrag. Som transportledare hanterar du både stora flöden med uppgjorda förutsättningar. Men du gör även nya affärer i stort och smått där du kan hantera lönsamhet- och resursfrågan själv och/eller tillsammans med övriga i teamet.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet från transportledning samt gärna några års arbetslivserfarenhet som transportledare. Du är en lagspelare som tänker "laget före jaget".

Som person är du ansvarstagande, tydlig och ordningsam, har ett logiskt tänkande och är bra på att prioritera. Du är van växla mellan att jobba självständigt, ta egna initiativ men också se till en helhet och vara en del i teamet.

Din svenska är mycket god i tal och skrift och du har engelska som ett fungerande andraspråk. Du är van vid att ha datorn som arbetsredskap och känner dig bekväm med att lära dig nya arbetssätt. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en lagspelare som kan se helheten i vår affär.

VÅRT ERBJUDANDE

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Företagen har ca 45 anställda och ett 30-tal lastbilar, ett några entreprenadmaskiner. Vi erbjuder vidareutbildningar och utvecklingsmöjligheter inom andra områden om behov finns. Stämningen i företagen är god, vi är ett sammansvetsat gäng som gärna hjälper varandra.

Du är placerad vid vårt kontor i Källeryd
Herrljunga. Tjänsten är heltid med 40h/vecka,

Vi behandlar inkommande ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan idag

Vid frågor gällande företagen och tjänsten ringer du 0513 310
10.



VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Sundbergs Åkeri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 november 2024 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren