Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Herbo söker en Kundtjänstmedarbetare!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi på Herbo erbjuder hyresgäster i Herrljunga kommun ett brett urval av attraktiva bostäder med olika typer av upplåtelseform. Alltid med en hög service, genomgripande miljöfokus och ett omsorgsfullt underhåll.
Vårt mål är att våra hyresgäster alltid skall känna sig som hemma. Detta i ett tryggt och trivsamt boende där det är nära till allt men långt ifrån tråkigt.

Varmt välkommen till Herbo!


Tjänstebeskrivning
I denna roll kommer du att vara en central figur på kontoret och ansvara bland annat för att ta emot både samtal och besökare och ge ett varmt välkomnande och den bästa möjliga servicen.

Herbo är en jordnära och enkel organisation med en stark lagkänsla och högt i tak. Vi värdesätter samarbete och prestigelöshet i vårt team som består av 10 engagerade medarbetare. Nu söker vi en ny kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Herrljunga.

Din arbetsdag och dina arbetsuppgifter kan komma att variera mycket beroende på vad kunderna eller hyresgästerna önskar för hjälp.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
* Kundmottagning på kontoret.
* Ta emot och ta hand om kundärenden via telefon och mejl.
* Uthyrning och uppsägning av lägenheter.
* Nyckelhantering.
* Bokning av besiktningar.
* Beställa kontorsmaterial.
* Bokföring.
* Övriga administrativa arbetsuppgifter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är lösningsorienterad och trivs med att hantera olika utmaningar.
Du har en förmåga att samarbeta väl med andra och uppskatta möten med andra människor. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och kunna snabbt skifta fokus när nya arbetsuppgifter dyker upp, som att svara i telefon eller ta emot besök på kontoret.

Hos oss finns det stor möjlighet att utveckla och påverka ditt arbete och arbetssätt. Vi ser gärna att du gillar och vill driva digitalisering av vårt arbete.

För att passa i rollen tror vi att du har:
* Tidigare erfarenheter av kundservice
* Erfarenhet av liknande arbete och kunskaper i hyresrätt är meriterande.
* Meriterande om du har tidigare erfarenheter av ekonomi.
* Du skall tala och skriva obehindrat i det svenska och engelska språket.


Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Louise Kleväng tel 073-510 76 69. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 4/8. Vi kommer att påbörja att kalla till intervjuer efter sommarsemestrarna men skicka gärna in din ansökan redan idag!

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.