Hoppa till innehåll

Butikschef sökes till Spismiljöbutiken

Sista ansökningsdag
06 september 2024 (5 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Butikschef sökes till Spismiljöbutiken

Spismiljöbutiken är ett genuint företag som drivits av familjen Håkansson i över 35 år och har idag ett av Sveriges största showroom med kaminer och grillar. I butiken kan du få hjälp med hela processen från val av eldstad till det rena installationsarbetet. Kaminens användningsområden har varierat genom åren. Förr i tiden var kaminen nödvändig för uppvärmning och matlagning. Idag handlar det om mycket mer än så. Funktionen är fortfarande viktig men är till stor del förbättrad med ny teknik. Det som har fått betydligt mer fokus är design, inredning och renare förbränning. I vårt sortiment hittar du de bästa kaminerna som kan hjälpa dig med dina visioner och önskemål. Vi säljer även grillar från märket Napoleon, GrillSymbol och Big Green Egg samt tillbehör till dessa.

Om rollen

I rollen som Butikschef hos oss på Spismiljöbutiken ansvarar du för att leda arbetet i butiken, tillsammans med våra två butikssäljare. Du bemöter våra kunder såväl på plats, som via mejl och telefon, och är även ute på besök hos privatpersoner och byggprojekt som en del av försäljningsprocessen. Eftersom köpet av kamin ofta är ett större beslut, är du med kunden från start till slut och säkerställer en positiv kundresa hela vägen. Du sköter även kontakten med våra leverantörer och montörer och arbetar aktivt för ett välfungerande samarbete med dem. Därtill följer du marknadsutvecklingen på ett intresserat sätt och arbetar nära vår ledningsgrupp för att uppnå goda resultat. Dessutom sitter vi alla i samma lokaler och bidrar tillsammans till att upprätthålla den fina gemenskap vi har.

Arbetsuppgifterna i huvuddrag:

- Huvudsakligt ansvara för Spismiljöbutiken, personalen och den dagliga driften.

- Kundkontakt – via telefon, mejl, på plats i butiken och ute hos kunder.

- Läsa ritningar, skapa offerter och fakturaunderlag samt följa upp på dessa.

- Ansvarig för kontakten med leverantörer och externa montörer.

- Delta i budgetarbete och tillsammans med dina medarbetare arbeta aktivt för att uppnå denna.

- Delta i möten med ledningsgruppen och ta en aktiv roll i marknadstrender, utveckling och förbättringar.

Vem är du?

För att trivas i rollen som Butikschef ser vi att du är en tekniskt lagd person som brinner för mötet med kunden. Du har naturliga ledaregenskaper och en förmåga att se helheten för att skapa resultat. Därtill är du inkluderande och kreativ, samtidigt som du inte räds nya utmaningar. Då du har huvudansvaret för butiken ser vi att du på ett affärsmässigt sätt kan hantera olika typer av situationer och personer samt att du känner dig trygg i att fatta beslut. Som person är du flexibel och anpassningsbar samt att du trivs i en miljö där du får vara både personlig och professionell.

Kvalifikationer:

- Tidigare erfarenhet från försäljning och ledarskap, med fördel i butiksmiljö.

- Tekniskt lagd personlighet, erfarenhet från bygg och läsa ritningar är meriterande.

- Svenska och engelska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Goda dator- och systemkunskaper.

Att jobba hos oss:

Vi är ett mindre, familjeägt företag som är ledande i vår bransch. Våra medarbetare stannar ofta länge hos oss och under vårt tak är alla lika viktiga. Vi tror att du är en person som trivs i en miljö med högt i tak, mycket gemenskap och en stor framåtanda. Vi vill fortsätta utvecklas och vi gör det tillsammans som ett lag. Att hitta rätt person är viktigast, och behöver du komplettera med specifik kunskap kan vi erbjuda detta i form av utbildningar – bland annat hos våra leverantörer.

Övrigt om tjänsten:

Tjänsten är tillsvidare på 100% och placerad i vår butik på Väla Norra, anställningen inleds med en provanställning på sex månader. Du, tillsammans med butikssäljarna, hjälps åt och går på ett rullande schema där arbete på lördagar ingår vissa veckor. Butikens öppettider är måndag-fredag 10.00-18.00 och lördagar 11.00-14.00.

Sök tjänsten genom att mejla ditt CV och personligt brev till work@spismiljobutiken.se, märk med ”Butikschef”.

Vi ser fram emot att välkomna vår nästa stjärna till oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se