Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du i början av din karriär eller har du några års erfarnehet inom verkstad och industri?

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en producerande verkstad för montering och tillverkning av kundanpassade lösningar. Du är en person som trivs med praktiskt och manuellt arbete och du kan arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor i moment eller problemlösning.

Då huvuduppgiften i arbetet är att montera komponenter och bygga elmotorer som används inom industrin, krävs det att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Kvalifikationer:
  • Du har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete, tillverkning eller liknande eller relevant utbildning på minst gymnasienivå
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska.
  • Truckkort är meriterande

Urval sker löpande
Rubix Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubix Sverige AB ingår i
den nordiska delen av RUBIX-koncernen med ca 110 anställda medarbetare.

Rubix är Europas ledande
distributör av produkter och service inom industriellt underhåll (MRO) med en omsättning på ca 3 miljarder euro. På över 650 platser i 23 länder erbjuder
Rubix expertis och skräddarsydda lösningar för över 8000 kunder och är specialister på elektromekanisk drivlina till industri, marin och offshore.
Rubix ambition är att leveransen av produkter till industrin genom Europa för våra kunder. Detta görs tillsammans med engagerade medarbetare, unik kundförståelse och teknisk expertis.