Hoppa till innehåll

Teknisk samordnare med fokus på avfall

Sista ansökningsdag
05 september 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vad kan vi erbjuda dig?

NSR (Nordvästra Skånes Renhållnings AB) är ett kommunalt bolag som samlar in, tar hand om och hittar avsättning för avfall och återvinningsmaterial. I samverkan med andra aktörer vill vi minska mängden avfall, skapa en cirkulär ekonomi och bidra till att utveckla ett mer hållbart samhälle. På NSR får du chansen att vara delaktig i att bygga ett långsiktigt och hållbart samhälle som bidrar till miljönytta.

Avfallsrådgivning är en enhet som arbetar målstyrt med att minska mängden avfall, öka materialåtervinningen samt säkerställa att detta görs på ett miljöriktigt och effektivt sätt. Enheten är ett team om nio avfallsrådgivare och en enhetschef. Avfallsrådgivarna arbetar som beställarombud och förvaltar de olika avtalen NSR har med entreprenörer som hämtar avfall under kommunalt ansvar samt övriga avtal kopplat till fastighetsnära avfallsinsamling.

Om tjänsten

Som teknisk samordnare har du ansvar för att hålla ihop arbetsuppgifter som kräver ett större fokus under en begränsad tid. Arbetet innebär att koordinera uppgifter kopplat till vårt uppdrag att samla in avfall under kommunalt ansvar. Fokus för uppdraget som teknisk samordnare kommer vara att utreda och implementera tekniska och digitala lösningar kopplat till insamling av avfall. Det kan bland annat vara taggutrustning, nivåmätare, kameror eller andra verktyg.

Uppdraget innebär bland annat:

  • Analysera utrustning som finns på marknaden för att digitalt effektivisera avfallshämtningen
  • Skapa underlag för målstyrda och ekonomiska beslut kopplat till nya system
  • Planering och projektering för implementering av teknisk och digital utrustning
  • Skapa rutiner och dokument för drift, uppföljning och utveckling av implementerat system
  • Administration kopplat till enhetens driftsarbete
  • Stötta kollegor på enheten kopplat till implementering av nya system
  • Verka för en effektivare avfallshämtning
  • Bidra till tydlig återrapportering inom uppdraget att samla in avfall

Vilka utmaningar möter du hos oss?

Framöver kommer vi jobba strategiskt med att skapa beteendeförändring hos våra kunder för att nå våra mål, samt säkerställa att avfallet hanteras på bästa sätt och att vi utför vårt uppdrag med god kvalitet.Vi har även spännande utmaningar kring att se till att vi utför vårt kommunala uppdrag i samband med nya avfallslagstiftningar.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som teknisk samordnande inom avfallsrådgivning krävs det att du är en ordningsam problemlösare som arbetar strategiskt och strukturerat. Du har god vana av digital dokumentation och planeringsarbete. Du är tekniskt kunnigt för att kunna avgöra vilken utrustning eller system som kommer fungera bäst för uppdraget. Du är flexibel och har en snabb uppfattningsförmåga. Dessutom klarar du av att hantera och prioritera flera arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du är trygg med att arbeta självständigt och samtidigt är en lagspelare som kan implementera flera olika behov i samma uppgift. Det innebär att du är kommunikativ och kan handskas med alla typer av människor samt har inställningen att ”det fixar vi”. I perioder kan arbetsbelastningen och tempot vara högt, ibland är det lite lugnare och vardagligt. Du behöver kunna prestera och driva dig själv under båda förutsättningarna.

Vi vill att du har
    • Utbildning inom teknik och digitalisering
    • Goda kunskaper i Microsoft 365
    • B-körkort
    • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och kan kommunicera på engelska
Meriterande
  • Erfarenhet inom avfallsbranschen
  • Har goda kunskaper i avfallshantering
  • Erfarenhet som projektledare eller motsvarande
Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. 2025-12-31

Tjänstgöringsgrad: 100%

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Placering: Helsingborg

Ansökan

Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt men senast 2024-09-05.Med anledning av semestertider kan återkoppling dröja till efter sista ansökningsdatum. Ansökan till tjänsten sker via vår karriärsida som nås via NSR:s hemsida www.nsr.se

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef för Avfallsrådgivning, Matilda Edenfur, via mejl matilda.edenfur@nsr.se eller telefon 042-400 13 41.

Unionens representant Lennart Jensen når du via mejl lennart.jensen@nsr.se

Akademikernas representant Lotta Lewis Jonsson når du via mejl lotta.lewis-jonsson@nsr.se

Vi strävar efter mångfald och att bygga en organisation med olika kompetenser och bakgrunder. Vårt förhållningssätt är centralt och bygger på Samverkan, Miljöengagemang och Framåtanda.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av företag med erbjudanden om hjälp med kompetensförsörjning, annonsering och rekrytering.

Om NSR

NSR AB (Nordvästra Skånes Renhållnings AB) ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I företaget finns drygt 200 engagerade medarbetare som skapar miljönytta. Målet är att verksamheten ska vara en del i skapandet av ett långsiktigt hållbart och kretsloppsbaserat samhälle. NSR arbetar för avfallsminimering och med att ta hand om avfall och återvinningsmaterial på bästa sätt med hänsyn till miljö, arbetsmiljö, teknik och ekonomi. Läs mer på www.nsr.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 september 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se