Hoppa till innehåll
NSR AB logotyp

Arbetsledare återvinningscentral

Sista ansökningsdag
25 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vad kan vi erbjuda dig?
NSR (Nordvästra Skånes Renhållnings AB) är ett kommunalt bolag som samlar in, tar hand om och hittar avsättning för avfall och återvinningsmaterial. I samverkan med andra aktörer vill vi minska mängden avfall, skapa en cirkulär ekonomi och bidra till att utveckla ett mer hållbart samhälle. På NSR får du chansen att vara delaktig i att bygga ett långsiktigt och hållbart samhälle som bidrar till miljönytta.

Ingen dag är den andra lik och kontaktytorna är många. För att du skall hålla ett helt arbetsliv erbjuder vi flera förmåner som värnar om ditt mående och en god balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du och dina kollegor ska känna att ni har en självklar plats hos oss där alla är lika värdefulla.

Om tjänsten
Huvuduppgiften för enheten Återvinningscentraler är att ta avfallet uppåt i avfallstrappan genom att öka mängden avfall som går till materialåtervinning och återbruk samt minska restavfallet. Våra duktiga medarbetare gör detta genom att guida kunderna att sortera sitt avfall rätt och ser till att hålla ordning och reda på centralerna. Enheten består av 30 kollegor; miljöarbetare, arbetsledare, avfallsstrateg och enhetschef.

Vi söker en arbetsledare som kan arbeta både självständigt och i nära samarbete med medarbetarna och som är navet i arbetet ute på återvinningscentralen. Som arbetsledare ser du till att jobbet blir gjort och att det utförs enligt uppsatta mål och rutiner. Du kommer leda och vara en del av arbetsgruppen som ansvarar för den dagliga driften på återvinningscentralerna och rapporterar till enhetschef. Då vi har öppet veckans alla dagar ingår kvälls - och helgarbete samt beredskapstjänstgöring.

Du kommer att ansvara för:
  • Att leda och fördela arbetet för återvinningscentralernas miljöarbetare
  • Personalansvar
  • Avvikelsehantering
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Förbättringsarbete
Vem är du?
För att lyckas i rollen som arbetsledare hos oss behöver du ha hög social kompetens och mycket goda ledaregenskaper. Du har lätt för att få med dig andra och drivs av att motivera och engagera medarbetare. Du är strukturerad och lyhörd, gillar att lösa problem, ta ansvar och har förmåga att fatta beslut. För att trivas i tjänsten bör du ha ett genuint miljöintresse.



Vi vill att du har

  • B-körkort
  • Truckkort, B1 (motviktstruck)
  • Hjullastarbevis, C2 (hjullastare godshantering)
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som ledare
  • Mycket god datorvana
  • God kunskap av officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
      Meriterande
      • Erfarenhet från liknande verksamhet
      • Erfarenhet av personalansvar
      • Arbetsmiljöutbildning
      • Ledarskapsutbildning
        Anställning
        Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders inledande provanställning

        Tjänstgöringsgrad: 100%

        Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

        Placering: NSR:s återvinningscentraler i Bjuv, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm.

        Ansökan
        Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt men senast 2024-09-25. Ansökan till tjänsten sker via vår karriärsida som nås via NSR:s hemsida www.nsr.se

        Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef för NSR:s Återvinningscentraler, Anna-Karin Falkenström, via mail anna-karin.falkenstrom@nsr.se eller telefon 042-400 13 91.

        Unionens representant Lennart Jensen når du via mail lennart.jensen@nsr.se

        Akademikernas representant Lotta Lewis Jonsson når du via mail lotta.lewis-jonsson@nsr.se

        Vi strävar efter mångfald och att bygga en organisation med olika kompetenser och bakgrunder. Vårt förhållningssätt är centralt och bygger på Samverkan, Miljöengagemang och Framåtanda.

        Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av företag med erbjudanden om hjälp med kompetensförsörjning, annonsering och rekrytering.

        Om NSR
        I strävan mot ett hållbart samhälle där avfall minimeras, samlar vi in regionens restmaterial och förädlar till värdefulla resurser. Detta gör vi i samverkan med målet att morgondagens lösningar ska vara bättre än dagens.

        NSR - Nordvästra Skånes Renhållnings AB - ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I regionen bor totalt cirka 270 000 invånare, för vilka NSR har det kommunala renhållningsansvaret. Bolaget finns på många platser i nordvästra Skåne - från återvinningscentraler till återvinningsanläggning, åkeri och huvudkontor. Inklusive partners i industriparken arbetar drygt 300 engagerade medarbetare för ett mer hållbart samhälle.

        Läs mer på www.nsr.se

        Välkommen med din ansökan!
        NSR AB logotyp
        Sök jobbet
        Ansök senast
        25 september 2024 (12 dagar kvar)
        Ansök nu

        Om arbetsgivaren

        NSR AB (Nordvästra Skånes Renhållnings AB) ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm.

        Målet är att verksamheten ska vara en del i skapandet av ett långsiktigt hållbart och kretsloppsbaserat samhälle. Vi på NSR arbetar för att minimera avfall samt ta hand om avfall och återvinningsmaterial på bästa sätt med hänsyn till miljö, arbetsmiljö, teknik och ekonomi.

        Vi är cirka 300 medarbetare placerade på nio platser i nordvästra Skåne - från återvinningscentraler till återvinningsanläggningar, åkeri och huvudkontor.