Hoppa till innehåll
LN Transport AB logotyp

Lastbilsmekaniker till LN Transport

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Rikard Hansson
Email
Telefon
Vi söker dig som är ansvarsfull och driven till vårt glada sammansvetsade team med 5 medarbetare till vår egen verkstad i Fleninge. Några av dina egenskaper är att du är lätt att samarbeta med, kommunikativ, ordningsam, tar ansvar och kan hantera stressande situationer. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: reparationer och underhållsarbeten på lastbilar och släp. Er farenhet av liknande arbete och CE-körkort är meriterande men inget krav.

Vi är en trygg arbetsgivare och några av våra ledord är samarbete, glädje och vi gillar högt i tak. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi hoppas att just du vill bli en av alla våra duktiga medarbetare. Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in den.
LN Transport AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LN Transport tillhandahåller transport- och logistiktjänster i hela södra Sverige. Tyngdpunkten ligger på kvalificerade transporter inom jordbruk och biobränsle. Vi har 52 egna fordon fördelade på både bulk- och flakbilar samt vissa flakbilar är utrustade med påhängstruck för distribution. Totalt sysselsätter vi ca 70 fordon dagligen. Totalt är vi ca 100 duktiga medarbetare och vårt huvudkontor ligger i Fleninge utanför Helsingborg med egen verkstad och tvätthall, men vi finns även i Falkenberg och Åhus. Vi omsätter ca 240 miljoner och har god lönsamhet.