Hoppa till innehåll

Legitimerad sjuksköterska till LARO-mottagning, specialfunktion

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu ytterligare en sjuksköterska till vår LARO-mottagning i centrala Helsingborg. Vi är ett härligt gäng som nu behöver växa ytterligare med en sjuksköterska med specialfunktion.

LARO Kärnan är en privat LARO-mottagning på uppdrag av Region Skåne. Vi arbetar tätt i team med alla yrkeskategorier som finns representerade på mottagningen.

LARO, Läkemedelsassisterad behandling vid opioidberoende, kombinerar läkemedelsbehandling med psykologisk behandling, psykosocial behandling eller psykosocialt stöd.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Krav att du har erfarenhet från psykiatrisk vård eller likvärdigt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är en kompetent och erfaren samt strukturerad, lugn och flexibel person som har ett lågaffektivt bemötande. Du är inte rädd för att ta egna beslut samtidigt som du är en lagspelare.

Arbetet består bland annat av läkemedelshantering, samtalsbehandling och uppföljande insatser. Specialfunktionen i uppdraget är att du kommer att arbeta ännu tätare i team med läkare än ordinarie sjuksköterskor. Du kommer att, tillsammans med läkare, ansvara för områden som behandling mot hepatit C, strukturerad uppföljning av psykiatrisk samsjuklighet, förberedande arbete inför/vid diverse utredningar och intyg.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan eller frågor om anställning och/eller aktuell arbetsbeskrivning skickas till mn@larokarnan.se.

För mer information om LARO Kärnan, besök vår hemsida https://larokarnan.se eller kontakta oss.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se