Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Underhållstekniker- Eket

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Din framtid

Tjänsten som underhållstekniker är väldigt varierande och du jobbar med förebyggande och avhjälpande underhåll på enheten. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att åtgärda akuta problem, felsökning och att ständigt jobba med maskinoptimering och förbättring av processerna. Utöver detta är det viktigt att se till att god ordning råder inom arbetsområde för att förebygga olycksfall/ohälsa samt att skapa trivsel och gott arbetsklimat.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi ser att du har några års erfarenhet av att jobba som underhållstekniker och/eller har relevant utbildning inom automation eller som industrielektriker. Du bör ha vana av att jobba med PLC och styrsystem samt erfarenhet av att jobba med svarv och fräs. El kunskap och att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. Vidare ser vi att du har mekanisk vana och förståelse och en vilja att lära dig mer.

För att trivas i rollen bör du vara ödmjuk, har en positiv inställning och ett starkt engagemang. Vi tror att rätt person för jobbet också arbetar lika bra självständigt som i team. Du trivs att arbeta i ett högt tempo med flera projekt samtidigt.

Övrigt

På Ekets Precision AB får du en professionell arbetsmiljö där du blir inkluderad i deras värdeskapande lag och ges möjlighet att utvecklas samt ta stort eget ansvar. De genomför just nu ett antal större investeringar i deras maskinpark vilket ger oss teknik i absoluta framkant. Bolaget erbjuder anställningsförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, förmånscykel, rabatt på drivmedel, familjerabatt på glasögon samt andra förmåner via vår Benify-app.

I denna rekrytering samarbetar Ekets Precision AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ekets Precision AB har sedan starten utvecklats till en av norra Europas mest kvalificerade företagsgrupp inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt 4 produktionsenheter, en omsättning på ca 850 mkr och 485 medarbetare förser de deras kunder i stora delar av världen med avancerade produkter. De är en komplett leverantör som erbjuder kunderna skärande bearbetning, slipning, värmebehandling och montering. Basen i deras produktionsenheter är en modern maskinpark, lokalt engagemang och entreprenörskap samt framför allt deras kvalificerade och hängivna personal som tillverkar och levererar kundspecifika produkter med kvalitet i världsklass. De har fabriker i Skillingaryd, Eket, Alvesta och Habo.