Hoppa till innehåll

Annonssäljare till Hitta.se, Helsingborg

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Säljpitchhar fått en nytt spännande uppdrag av vår uppdragsgivare Hitta.se, där kundrelation och försäljning står i fokus.Är du bra på att bygga kundrelationer och gillar att sälja, samtidigt som du till stor del varje månad kan påverka din lön? Då har vi en spännande roll att presentera för dig!

Om jobbet Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare säljare som har erfarenhet att sälja både per telefon och ute på fält. Hitta.se är en av Sveriges största siter strax efter Aftonbladet och Expressen och varje vecka besöks Hitta av ca 4 000 000 människor som söker efter någonting.Hitta har en stark lokal närvaro och är en plattform som kopplar ihop lokala företag med sina lokala kunder.Därför är produkterna starka med stor efterfrågan från våra kunder.

Du kommerkontakta företag, boka möten, visa på värdet av att synas och annonsera på Hitta, paketera den bästa lösningen för företagets marknadsföringsbehov och skapa affärer som ger nytta för våra kunder.

Du kommer att jobba med att kontakta företag och hjälpa dem att hitta den bästa synligheten för deras potentiella kunder hos oss, B2B försäljning.

Du kommer primärt att sälja våra lokala displayprodukter på Hitta.se och ditt ansvarsområde är att kontakta företag i södra Sverige.

Du kommer få utbildning och stöttning av vår säljcoach som ger dig och ditt team full uppmärksamhet, du kommer också ha en försäljningschef som hjälper dig att få rätt förutsättningar för att klara dina mål och budgetar.

  • Fast lön och provision
  • Kommun: Helsingborg
  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vem vi söker

Vi söker dig med erfarenhet avatt sälja både per telefon och ute på fältmed en starkinre drivkraft. Du ären person som är glad, positiv, lösningsfokuserad och vill jobba i en miljö med härliga och målfokuserade arbetskamrater.

Du ska vara en duktig lyssnare och vinna kundens förtroende för att hjälpa kunden på bästa sätt.

Meriterande är tidigare erfarenhet av B2B eller displayförsäljning.

Varför jobba hos Säljpitch? Vår arbetsmiljö beskrivs av många med stark laganda, högt engagemang och målinriktade medarbetare. Det är högt i tak och vi jobbar med delaktighet i beslut för att driva företaget framåt. Hos oss erbjuder vi många spännande säljtävlingar under året med möjlighet att vinna både resor och pris för starka prestationer. Som säljare hos oss ger får du en grundutbildning inom Hitta.se som produkt och generell utbildning i marknadsföring och annonsförsäljning.Under året har vi ytterligare säljutbildningar som vi varvar med daglig coaching

Utveckling är viktigt för oss och ska även vara för dig.

Om Säljpitch

Säljpitch är ett säljbolag som jobbar med olika uppdrag som återförsäljare, vi jobbar främst med B2B försäljning.Vi startade 2019 för att hjälpa företag att digitalisera sin säljprocess, med hjälp av modern teknologi. Vi förenklar och tydliggör våra kunders säljprocess. Vi är idag Helsingborgs största säljbolag och befinner oss nu i en ny tillväxtfas. Läs mer om Säljpitch här.

Ansök nedan genom att skicka in ditt CV. Möjlighet finns även att skicka in personligt brev eller en kort video kring varför du söker tjänsten hos oss.

Vi bjuder gärna in dig till ett förutsättningslöst möte till vårt kontor i Helsingborg.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se