Hoppa till innehåll

Executive Management Assistant till bolag i Helsingborg

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

För vår kunds räkning letar vi efter dig som vill arbeta som Executive Management Assistant. Bolaget har idag sitt säte i Helsingborg och kommer inom kort att flytta ut till nya fräscha lokaler i Hyllinge.Om rollenI rollen förväntas du att ha en tydlig administrativ ådra där du utan problem hanterar bokningar till VD och andra i ledningsgruppen gällande flyg, hotell med mera. Du kommer även att avlasta och underlätta vd:ns och andra i ledningsgruppens arbete, hantera deras kalendrar, administrera möten och föra protokoll. Du kommer även att arbeta med ekonomisk uppföljning och hantera dokument. Du behöver alltså trivas i en miljö med många bollar i luften och här du en stjärna!Du kommer ha mycket kontakt med andra i liknande roll från andra länder. Ni kommer synka och planera för möten på olika platser i Europa. Här är det självklart viktigt att du ärlyhörd, noggrann och tydlig!

Förutom att vara behjälplig för VD och andra medlemmar av ledningsgrupp ansvarar du också för kontoret i en kombinerad roll som Office Manager.Andra arbetsuppgifter är att vara behjälplig med kommunikationen påintranätet, hålla i sommar/julfest och andra event - stora som små! För att trivas i rollen behöver du tycka om att varai en miljö där du pendlar mellan tydliga prioriteringar och deadlines samtidigt som du är prestigelös i att göra mindre men ack så viktiga uppgifter.Om digKänner du igen dig i ord som social, prestigelös och noggrann? Då ska du läsa vidare! I rollen är det fart och fläkt och du förväntas ta dig an stora som små uppgifter med ett öppet sinne. Att vara social och framåt vid större sammahang är också en självklarhet för dig!Du behöver också ha integritet och ska ha förståelse för sekretess och policys - här är du smidig och kan läsa rummet!Krav- Svenska och engelska flytande i tal och skrift.

- Det ärmeriterandeom du arbetar i en liknande roll tidigare.

- Om du arbetat i internationella organisationer tidigare är även detta meriterande.

FormaliaTjänsten är på heltid och på plats i Helsingborg med förväntad start efter sommarens semester! Inget slutdatum finns då det är ett långsiktigt behov.Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se