Hoppa till innehåll

Concierge

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en stjärna på service, älskar kundkontakter och tycker om att göra det där lilla extra? Då har vi jobbet för dig!

OM FÖRETAGET

År 2019 startade vi upp vårt första kontorshotell Elverket i Helsingborg. Därefter har vi etablerat oss på Helsingborg Central, Malmö Central, Hyllie och Lund. Vi arbetar ständigt för att göra kundupplevelsen oförglömlig och erbjuder co-working på en helt ny nivå– vill du vara med på vår framgångsresa så läs vidare.

DIN ROLL

Som Concierge har du en bred och varierande roll med service och kundkontakter som viktiga delar i dina arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att arbeta i vår reception, förbereda för frukost, möten och konferenser, hålla iordning i våra lokaler, hämta och dela ut post. Du kommer vara husets "allt i allo".

Tjänsten kommer vara på en av våra anläggningar i Helsingborg.

DIN PROFIL

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av en liknande roll inom service, konferens, försäljning eller kundservice. Du trivs med att bygga relationer, är social, lösningsorienterad och en fixare ut i fingerspetsarna. Det är bra om du är bosatt i Helsingborg med omnejd.

ANSÖKAN

Arbetstiden är förlagd till dagtid men det kan förekomma kvälls- och helgjobb. Arbete på någon av våra andra anläggningar kan också förekomma.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se