Hoppa till innehåll

Legitimerad djursjukskötare med inriktning anestesi

Sista ansökningsdag
05 februari 2025 (157 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en legitimerad djursjukskötare alternativt djurvårdare nivå 3 som drömmer om att få arbeta på ett av Nordens mest moderna djursjukhus med anestesi? Vill du utvecklas i nära samarbete med kompetenta specialister? Då kan du vara den vi söker!

Vad erbjuder vi? Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare alternativt djurvårdare nivå 3 till vårt Specialistdjursjukhus i Helsingborg. Hos oss erbjuds du möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper inom bland annat anestesi, operation, tandvård och MR/DT i tätt samarbete med kompetenta kollegor med passion för djuren och deras välbefinnande.

Vem söker vi?

Du har ett intresse av att lära dig mer inom veterinärmedicin i en stimulerande och omväxlande miljö. Vi söker både dig som har några års erfarenhet av att arbeta som legitimerad djursjukskötare (alternativt djurvårdare nivå 3) med erfarenhet av anestesi och dig som är i början av karriären och vill utvecklas i praktiken. Du drivs av att i tätt samarbete med dina kollegor hjälpa våra patienter och deras djurägare genom att leverera djursjukvård i världsklass.

Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att utvecklas och intresset av att arbeta med smådjur på ett djursjukhus, är viktiga för oss. På vår arbetsplats är glädje och positiv energi högt värderat. Därför hoppas vi att du trivs i och bidrar till ett sådant klimat. Våra kärnvärden genomsyrar vår verksamhet och är en viktig kompass i allt vi gör – engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Ort: Helsingborg

Sista ansökningsdag: 22 september 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Nissi, linn.nissi@evidensia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Evidensia

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik, neurologi, onkologi, dermatologi, gastroenterologi, internmedicin, odontologi, akut- och intensivvård. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. Vår position inom svensk djursjukvård gör att många av våra patienter kommer långväga för att få hjälp. Med våra heltäckande specialistområden och spetskompetenser kan vi erbjuda våra djurägare avancerad djursjukvård i världsklass.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 februari 2025 (157 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se