Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Christinelund Dressage utbildar och utvecklar dressyrhästar till högsta nivå. Vi gör det genom en hållbar verksamhet som sätter hästarnas välbefinnande i centrum. Vi arbetar som ett team och drivs av en passion för att vara bäst på det vi gör, med känsla för detaljer och kvalitet, men framförallt med en stor kärlek till våra hästar.

Vi söker nu en Head Groom med gedigen hästkunskap och erfarenhet från tävlingsstall.

Ansvarsområden: I rollen som Head Groom är du en viktig del av teamet på Christinelund Dressage. Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår beridare & hästansvarig Sofie Lexner och är tillsammans med de andra hästskötarna ansvarig för hästarna skötsel och välbefinnande.

Omfattning: Heltid. Trevligt modernt boende på 3 rok kan erbjudas och eventuellt stallplats för egen häst.

Kvalifikationer: För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som har följande kvalifikationer:

· Minst 3 års arbetserfarenhet från tävlingsstall

· Erfarenhet från roller med större ansvar

· Mycket god hästvana.

· B-Körkort (C-körkort är meriterande)

· Språkkrav: svenska och engelska

· Meriterande är utbildning som hästskötare, hippolog eller liknande

Du är en person med driv och en positiv inställning till att ta dig an nya uppgifter. Du är prestigelös när det gäller att lösa arbetsuppgifter som är relevanta för verksamheten. Du är trygg i dig själv och förstår betydelsen av att agera gott föredöme gentemot dina kollegor och andra samarbetspartners du möter i ditt arbete. Du är kommunikativ och använder din erfarenhet för att dela kunskap och inspirera andra.

Ansökan: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför så snart som möjligt. Ansökan skickas till vår verksamhetschef Anna Nauclèr på anna@christinelund.com

Om företaget: Christinelund Dressage långsiktiga mål är att bli ledande på att utbilda och utveckla dressyrhästar till högsta nivå samt att delta vid internationella mästerskap. Verksamheten startades 2014 och vår toppmoderna anläggning med 22 boxar är belägen strax utanför Helsingborg.

Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – hästen i fokus, kvalitét och långsiktighet – samt av glädje, professionalism och god etik i allt vi gör.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se