Hoppa till innehåll

Jobb inom produktion – Helsingborg

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Vi söker nu entusiastiska produktionsmedarbetare till vår kund i Helsingborgsområdet. Du kommer att arbeta med livsmedelsproduktion på linje/band och säkerställa en smidig och effektiv produktion.

Arbetstiderna varierar och inkluderar både tidiga morgonskift och sena kvällsskift, vardagar som helger. Exakta arbetstider diskuteras vid eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan variera mellan olika positioner inom produktionen, såsom sortering, påfyllning, paketering och etikettering, där även temperaturväxling kan förekomma.Du utför även kvalitetskontroll för att säkerställa att produkterna håller hög standard. En del av arbetet innebär också renhållning av arbetsstationer för att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Vid behov kan truckkörning förekomma som en del av arbetsuppgifterna.

Profil & bakgrund

För att trivas i rollen behöver du vara positiv, flexibel och villig att ta dig an olika arbetsuppgifter. Vi värdesätter en prestigelös attityd och förmåga att arbeta i högt tempo. Tidigare erfarenhet är meriterande, men din inställning och arbetsvilja är avgörande.

Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Truckkort samt erfarenhet av truckkörning är meriterande.

Varmt välkommen att ansöka redan idag!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se