Hoppa till innehåll

Servicetekniker

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

AutomationsPartners Aftermarket avdelning växer och söker ytterligare förstärkning i form av en Servicetekniker som brinner för teknik och vill göra skillnad för våra kunder!

Vi söker dig som är drivande, strukturerad, uthållig och har god förmåga att planera och organisera arbete samt förstår vikten av att hålla deadlines.

AutomationsPartner – ett modernt företag inom Life Science industrin

Sedan 30 år har AutomationsPartner varit verksamma inom industriautomation för specialmaskiner till kunder inom medical device segmentet.

Vi är strax över 50 anställda med alla kompetenser strategiskt förlagda till Berga industriområde i Helsingborg mitt i Medicon Valley klustret.

Vi erbjuder lokala och globala kunder produktutvecklingstjänster, avancerade monteringsmaskiner och moderna robotlösningar.

Våra kunder upplever en hög servicenivå från vår Aftermarketavdelning som erbjuder lokal service på kundens site eller från vårt uppkopplade servicecenter.

AutomationsPartners medarbetare upplever en hög arbetstillfredsställelse, en öppen och trevlig atmosfär och en meningsfullhet genom att arbeta inom Life Science branschen.

Automationspartner är ett välskött företag med långsiktiga ägare och sedan 2007 kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015.

Läs gärna mer på www.automationspartner.se

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att bli en central del i avdelningen, ansvarig för att ge våra kunder en högkvalitativ service.

Vi ger dig en möjlighet att ta del av en djupt rotad positiv företagskultur med fokus på teknik, lärande och internationella kundrelationer. Kunderna finns inom den snabbt växande Life Science industrin med fokus på kvalitet, långsiktighet och i slutändan patientens välmående.

Du kommer att ingå i Aftermarket-avdelningen, rapportera till Aftermarket manager och medverka till att utveckla avdelningen och därigenom lönsamheten i bolaget.

Arbetsuppgifter

Aftermarket-avdelningens ansvarsområde är att förvalta det förtroende vi en gång fått av en kund, där vi erbjuder högklassig support av levererade maskinlösningar!

Detta innebär arbete både på plats i våra lokaler på Berga i Helsingborg och ute hos kund såväl i närområdet som på resande fot både nationellt som internationellt.

Som servicetekniker för Aftermarket är servicearbeten ute hos kund ett av dina huvudsakliga fokusområde. Vi lägger även stort fokus kring förebyggande åtgärder och ser gärna att du har erfarenhet och tankar kring detta.

Andra arbetsuppgifter är att utföra felsökning och justering/intrimning samt förebyggande och akut underhåll av befintliga maskiner ute hos kund.

En viktig arbetsuppgift är att ha beredskap och flexibilitet för att åka ut och vara behjälplig hos kund då akuta situationer uppstår. Administration och support via telefon eller digital direktuppkoppling ingår också i tjänsten.

Du ska även stödja företagets andra avdelningar med din yrkeskunskap.

Tjänsten innebär resor både inom Sverige och internationellt. Det är viktigt att du vill arbeta nära kund och känner dig bekväm med resande och nya miljöer.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss har du en mycket hög förståelse för teknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet utav industriautomation, både inom mekaniska, pneumatiska och elektriska system.

Erfarenhet av programmering av styrsystem och elkonstruktion är meriterande, likaså erfarenhet av intrimning av processer och service av automatiserade system.

Tjänsten innefattar många olika kontaktytor vilket gör det viktigt med mycket god social kompetens och god samarbetsförmåga. Du värnar om kundrelationer och trivs med att samarbeta med andra, men är också trygg i att arbeta ensam. Nya uppdrag och platser är inget som skrämmer dig och du är van vid att självständigt ta beslut om det skulle behövas.

Vi arbetar internationellt med många olika företag så flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten, likaså B-körkort.

Som person förväntar vi oss att du är strukturerad och har god förmåga att planera ditt arbete. Du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och en stark vilja att lyckas. Du är trygg i dig själv, inte rädd för att tänka nytt och är bra på att hitta lösningar.

Känns detta intressant och spännande? Välkommen att skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till work@automationspartner.se.

Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Sjöstrand, After market & Service manager, 076-327 75 84 eller Susanna Ottosson, HR-ansvarig på 076-119 52 06.

Kontakt från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se