Hoppa till innehåll

Ekonomichef som kan driva närodlad tillväxt till Odlarlaget

Publiceringsdatum
23 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Till Odlarlaget söker vi nu en ekonomichef som vill göra världen bättre genom att hjälpa svenska grönsaksodlare att växa. Varför då? Jo, när maten odlas nära människor så blir transporterna kortare. Då minskar klimatutsläppen och matsvinnet. Lokalt näringsliv frodas och Sveriges självförsörjning stärks. Närodlad tillväxt kallar vi det. Och som alla vet: Bakom varje tillväxt finns en skicklig ekonomichef.

Om tjänsten

Som Ekonomichef på Odlarlaget kommer du att vara helhetsansvarig för ekonomifunktionen, såväl operativt som strategiskt. Du hanterar löpande bokföring, gör bokslut, betalningar, rapportering, fakturering och håller i budgetprocessen samt hanterar löneadministration. Du medverkar på styrelsemöten där du rapporterar ekonomisk status. I tjänsten ingår också att jobba med ständiga förbättringar och automatiseringar för att säkerställa ett så effektivt arbetssätt som möjligt.

Du rapporterar till VD och tjänsten är placerad i Helsingborg.

Om dig

Vi tror att du som söker:

  • Är en person som kan ta självständigt ansvar och samtidigt vara en prestigelös lagspelare
  • Levererar med god kvalitet och har en hög servicenivå
  • Är förbättringsorienterad och har efterenhet av att driva förändringsprojekt
  • Har hög integritet då du kommer att hantera känslig information
  • Är en god kommunikatör med en positiv inställning
  • Jobbar noggrant och strukturerat

Erbjudande

På Odlarlaget blir du en del av ett kärvänligt team som består av 11 personer. Eftersom det är ett litet gäng är det viktigt att alla hjälps åt och är beredda att täcka upp för varandra för att få allt att fungera. Odlarlaget vill jobba kundnära, hållbart och vara nyskapande. Du kommer att ha eget kontor i nybyggda lokaler. Varje fredag är det gemensam frukost och det bjuds in till årliga aktiviteter såsom sommarfest och julfest. I huvudsak utgår du från kontoret men möjligheter till hybridarbete kan diskuteras vid behov. Kollektivavtal med Unionen tillämpas. Vidare erbjuds friskvårdsbidrag och möjlighet till elbilsladdning.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker är civilekonom eller likvärdigt samt har jobbat minst tre år som ansvarig för en ekonomifunktion alternativt kommer från en större organisation där du jobbat kvalificerat under en längre tid och nu är redo att ta ett helhetsansvar. Har du tidigare arbetat i en medlemsstyrd organisation är detta meriterande. Ett krav är att du behärskar Excel på avancerad nivå. Erfarenhet av Microsoft Business Central, Hogia lönesystem och Tidomat tidrapporteringssystem är en fördel.

Frågor besvaras av

I denna rekrytering samarbetar vi med All About People AB och kontaktpersoner för uppdraget är Camilla Benckert, camilla@allaboutpeople.se och Sofi Bernflo, sofi@allaboutpeople.se.

Ansökan

Vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 juli. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om Odlarlaget

Odlarlaget är en medlemsägd förening bestående av grönsaksodlare över hela Sverige. Föreningen grundades 1992 och är idag en av landets ledande odlarföreningar. Vi ägs till hundra procent av våra odlare. Vårt syfte är att driva grön omställning med närodlad tillväxt. Vi satsar på miljösmart uppvärmda växthus med smart belysning som gör det möjligt att odla under den svenska vintern. Vi vill bygga en miljon kvm hållbara växthus i Sverige och göra närodlat till det självklara valet för handel och konsumenter.

Om All About People

All About People är det lilla bolaget med det stora hjärtat. Vi är HR-bolaget som stöttar kunden från on till offboarding. Vi är experter på Rekrytering och People Advisory (HR). Vi är kundens förlängda HR avdelning och trygga affärspartner. Tillsammans skapar vi framgångsrika, välmående och hållbara organisationer. Mer information om oss hittar du på www.allaboutpeople.se.

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se