Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
30 november 2024 (89 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Väletablerad privatklinik i Hedemora centrum. Kliniken består för närvarande av 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 3 tandsköterskor.

Vi utför endast vuxentandvård och behandlingar inom bl.a. implantatkirurgi.

En trevlig receptionist/tandsköterska som ska platsa i vårt lilla team, stora krav ställs på personlighet. Attraktiv lön utlovas!

Som person är du:

- Ambitiös

- Ansvarsfull

- Organiserad

- Punktlig

- Social

- Ärlig

I tjänsten ingår förutom sedvanliga arbetsuppgifter för receptionist, även andra uppgifter som kan vara av betydelse för kliniken som att till exempel hämta och lämna post. Så småningom ska du lära dig att assistera tandläkare på rummet och jobba som en tandsköterska, men detta kan läras upp på plats. Hög servicekänsla och kvalitet samt en gemytlig och varm ton mot patienterna har gjort oss omtyckta. Sveaparkens tandläkarklinik har funnits på sin nuvarande plats sedan år 2000 och är en välkänd och väletablerad klinik i Hedemora. Senaste åren har antalet patienter på kliniken ökat stadigt samt ska en tandsköterska i teamet påbörja en annan anställning och därför är vi i dagsläget i behov av en ny receptionist/tandsköterska. Vi använder oss av journalföringsprogrammet Alma.

Hedemora på pendlingsavstånd från Avesta, Säter, Borlänge, Falun.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (89 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se