Hoppa till innehåll

Behandlingsassistent HVB

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Antal tjänster
10
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Curmitisgruppen AB som idag ägs av Novelia bedriver idag ett HVB för barn och unga beläget i Vikmanshyttan som heter Hyttan. Från och med 1/10 kommer vårt nya boende Lilla viken slå upp portarna och vi söker därför engagerad personal som vill vara med från start.

Vi har 9 platser per boende och vi bedriver både utredning, vård och behandling för flickor 13 – 17 år gamla, som uppvisar anknytningsproblematik, neuropsykiatriska beteendeproblem, självdestruktivitet, sociala beteende- och samspelsbrister, som vistats i olämpliga miljöer, som har begått enstaka brott, som har provat att ta droger, som har ett hotfullt beteende och hamnar i konflikt med andra människor. Flickorna kan ha stor frånvaro från skolan och även ha sociala samspelssvårigheter och sociala färdighetsbrister.

Verksamhetens förhållningssätt strävar mot att skapa en trygg, trivsam och förutsägbar miljö för de inskrivna ungdomarna i HVB hem. Det miljöterapeutiska arbetet inriktas mot att involvera ungdomarna och göra dem delaktiga i att skapa fungerande rutiner i vardagen och i sin behandling. Vi individanpassar behandlingen så mycket som möjligt och har tillgång till kvalificerad specialistkompetens inom det sociala och psykiatriska området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socialpedagog, behandlingspedagog eller undersköterska med psykiatriinriktning. Meriterande om du har högskolepoäng inom KBT, MI, ACRA, neuropsykiatriska funktionshinder eller pedagogik.

Du har erfarenhet av arbete inom omsorg och/eller socialt arbete. Du har även erfarenhet av arbete med barn och ungdomar samt kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Tjänsten innefattar behandlingsinsatser genom samtal, aktiviteter, strukturerade vardagsrutiner och grundläggande omsorg för de barn som bor i våra verksamheter. Du ansvarar för att skapa relation med både barnet och viktiga personer i dess nätverk.

Tjänsten innefattar också sedvanliga hushålls-och städuppgifter som förekommer på ett boende.

Registerkontroll

Om du blir kallad på intervju så förutsätts att du har med dig ett utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Du kan gå in på: https://polisen.se/service/blanketter-belastningsregistret/blankett-4427-hvbhem-belastningsregistret/ och hitta blanketten där.

Vi söker olika tjänster:

100% rullande schema med en veckoarbetstid på 37 timmar per vecka.

100% Nattjänst

Särskild visstidsanställning/behovsanställning

Lön: enligt överenskommelse


Ansökan mailas till: Daniel.woxstrom@curmitis.se


För frågor kontakta:

Daniel.woxstrom@curmitis.se

0225 - 300 47

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se