Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Platschef till PEAB i Hedemora!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

PEAB Drift & Underhåll Nord behöver stärka upp teamet i Hedemora med en erfaren och driven platschef. Vill du få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Då är du varmt välkommen med din ansökan.Om tjänsten

På PEAB blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. De arbetar med drift och underhåll av statligt och kommunalt väg- och gatunät samt parker, yttre fastighetsskötsel samt drift av VA-nät.
Företrädesvis är kunderna statliga som Trafikverket, kommuner samt fastighetsägare. PEAB är en av Nordens ledande aktörer inom utomhusmiljöer i Sverige och de är verksamma året om över hela landet. Verksamheten skiftar efter årstiderna och omfattar skötsel, underhåll och markanläggning med syftet att skapa trivsamma och trygga utomhusmiljöer.

Till exempel arbetar de med att hålla Sveriges vägar trafiksäkra året om, vilket innefattar snöröjning, sandsopning, att hålla vägar fria från hinder samt övrigt vägunderhåll. De har lång erfarenhet och vi är vana vid arbeten vid stora vägar vilket ställer krav på planering, försiktighet, tillgänglighet och beredskap.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av PEAB och behovet är långsiktigt.Kvalifikationer
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet som platschef inom branschen samt har arbetat med liknande arbetsuppgifter
  • Pratar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper på engelska då arbetet kräver det
  • Har god datorvana
  • Har B-körkort samt tillgång till bil

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhåll av vägar och vinterväghållning
  • Erfarenhet av vinterjour

Då arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck och har lätt för att skapa förtroende. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande.

Innan eventuell anställning kommer utdrag från belastningsregistret att krävas.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se