Hoppa till innehåll
MCT AB logotyp

Ordermottagare MCT AB i Heby

Sista ansökningsdag
13 december 2024 (48 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du en noggrann och strukturerad person som vill arbeta i ett litet men växande bolag? Har du arbetslivserfarenhet inom orderhantering, kundservice eller administration? Då kan du bli vår viktiga spindel i vårt nät. Vi har fyra säljare som säljer golvavjämningsprodukter i småsäck och pumpbil till Distrubitörer samt större entrprenörer.
ArbetsuppgifterAtt hantera inkommande ordrar från våra säljare, distrubitörer och entreprenörer. Planera jobb för våra pumpbilar. Bistå med prisinformation och följa upp tidigare ordrar.
Vi söker dig som har:Tidigare erfarenhet inom orderhantering, kundservice, administration eller liknande område.Goda kunskaper i engelska både skriftligt och muntligt.Säljande och serviceinriktad personlighet.Social och trevlig framtoning.Motivationen att hjälpa andra.Struktur och noggrannhet i ditt jobb.Excel-erfarenhet.
MCT AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 december 2024 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MCT AB började att tillverka cementbaserade produkter 2015. Vi säljer dessa produter i stort sett i hela sverige. Vi säljer produkterna i 20 kg plastsäckar på pall samt i pumpbil. Vi har en modern produktionslina som klarar av högt ställda kvalitetskrav från våra kunder. Vi planerar att bygga en ny fabrik i Heby om några år och kan då utöka vårt produktsortiment till våra kunder.