Hoppa till innehåll

Gruppchefer sökes till Morgongåva

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På uppdrag av kund söker vi nu ett flertal Gruppcheferinom lager och logistik.

Vi söker dig som är kvicktänkt, positiv ochflexibel.Du trivs som bäst när du får agera spindeln i nätet och arbeta i ett högt tempo. Du har en tydlig ledarkaraktär och tycker om att ta ansvar, samtidigt som du utan problem hoppar in och stöttar upp ditt team om det behövs.

Du behöver inte ha arbetat som gruppchef tidigaremen vi ser gärna att du haft en liknande tjänst, elleratt duhar erfarenhet av ledarskap på annat sätt.

Arbetstiderna är varierande men på ett fast schema. I denna tjänst kommer du som gruppchef arbeta mycket på golvet/lagret tillsammans med ditt team.Truckort inget krav.Tjänsten kräver inte körkort men det är problematiskt att ta sig till denna arbetsplats med kollektivtrafik. Speciellt på helgerna.

Arbetsplatsen ligger i Morgongåva.Start i augusti. Detta är en direktrekrytering.

Detta arbete går endast att söka via länken, inte på telefon eller mail.

Om Arena PersonalArena Personal är experter på rekrytering och bemanning och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden. Vi är verksamma över hela Sverige, och har kollektivavtal med Unionen och LO. Som konsult hos oss på Arena Personal kan du förvänta dig en stöttande och nära Konsultchef. Hos oss får du möjlighet att testa på nya spännande arbetsplatser, bredda ditt nätverk och utveckla din karriär.

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa arbete!

Du ansöker till tjänsten genom Arena Personals hemsida. Klicka på "Skicka ansökan". Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Rekryteringen pågår löpande - så ansök gärna snarast möjligen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se