Hoppa till innehåll

Spännande extrajobb under studietiden

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Med värme, glädje och energi skapar vi de bästa förutsättningarna för våra kunder i ett kundägt bolag och erbjuder vi dig en unik och utvecklande arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du vara med och skapa trygghet och möjligheter för våra kunder, i vår del av Skåne.

Som medarbetare i vårt kvällsteam hjälper du våra kunder via telefon att se över sitt behov av bank- och försäkringstjänster. Ibland kan den leda till att kunden tecknar en ny försäkring eller att ni kanske tar bort en. Det viktiga är att du alltid hjälper kunden utifrån kundens behov. Därför är det också viktigt att du är en god människokännare och kan anpassa dig efter den kund du har i luren. För oss betyder försäljning och service samma sak, vilket gör att vi vill att du ska ha kundens intresse i fokus.

Vi vill att du ska kunna jobba något arbetspass under dagtid, samt två kvällar per vecka och just nu är det måndagar och tisdagar som gäller, men de kan ändras under din tid hos oss. Arbetstiden är kl. 17:00-21:00 och du jobbar på vårt kontor i centrala Kristianstad tillsammans med andra studenter.

Om du jobbar i vårt kvällsteam får du också en bra start på din karriär och goda möjligheter till att sommarjobba hos oss. Ibland behöver vi också din hjälp under ordinarie arbetstid på någon av våra avdelningar, Bank, Försäkring eller Skador. Så om du ser dig själv att jobba inom bank eller försäkring i framtiden så ger vi dig en möjlighet att komma in i branschen.

Vem är du?

Som medarbetare i vårt kvällsteam är du positiv och engagerad och du är mån om våra kunder. Du gillar också utmaningar och har alltid som mål att göra kunden nöjd. Givetvis trivs och känner du dig bekväm med många kundkontakter.

Som lagspelare gillar du att bidra till en positiv känsla på jobbet och du hjälper gärna till när det behövs för att ni alla tillsammans ska kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Nyfiken, strukturerad och lösningsorienterad är några av dina talanger.

Gillar du dessutom att ha en stöttande chef som ser dig och hjälper dig att utvecklas på bästa sätt och tycker att det är viktigt med en god teamkänsla för att nå de mål ni tar fram tillsammans, då har du hittat rätt.

Utbildning och erfarenhet

För att bli en av oss vill vi att du just nu studerar på universitet eller högskola och har minst 2,5 år kvar av dina studier. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av att arbeta med service på ett eller annat sätt. Det viktigaste är dock att du har viljan att lära dig något nytt och vilja göra det på bästa sätt.

Vi ser att du har:

  • Pågående eftergymnasial utbildning via universitet eller högskola
  • God servicekänsla och duktig på att bygga/skapa/förmedla förtroende
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, men gärna fler språk.

Tillsammans

För oss på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och skapar en inkluderande kultur. Här bidrar vi alla till att skapa en trevlig arbetsmiljö och tillsammans är vi vår företagskultur - där du har du en precis lika viktig roll som alla andra.

Mer information och ansökan

Känns det som att vårt extrajobb med möjligheter passar dig? Då vill vi veta mer om dig! Gärna så fort som möjligt. Vi arbetar med löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Varför ska du jobba hos oss?

Vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är kundägda, vilket betyder att vår vinst går tillbaka till våra ägare – våra kunder. Att våra kunder är våra ägare gör större skillnad än du tror. Hos oss vet du vem du arbetar för, och varför – i en organisation, där din röst hörs och gör skillnad, skapas en unik närhet till både kunder, kollegor och arbetsledning. Så ser det inte ut hos alla arbetsgivare.

Vi är övertygade om att olikheter gynnar nytänkande och leder till bättre resultat. Vi värderar hälsa högt och är måna om hur varje medarbetare mår fysiskt och psykiskt. Vi vet att balans mellan jobb och fritid är viktigt för att må bra. Det är något som vi som arbetsgivare alltid strävar efter.

Du erbjuds

  • En bra start med en inspirerande
  • Onboardingutbildning som är anpassad för din tjänst
  • Utvecklingsmöjligheter genom sommarjobb och extrajobb
  • Kul på jobbet
  • Fantastiska kollegor
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se