Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta i en varierande roll där du ansvarar för IMI:s kontor och får möjlighet till att skapa medarbetarupplevelser utöver det vanliga? Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att skapa mervärde, göra det lilla extra och bidra till den bästa gäst- och medarbetarupplevelsen.

IMI är en ledande mjukvaruleverantör inom hållbar logistik, order- och lagerhantering. Med Priveq som ägare är vi i en spännande tillväxtresa. Vi är över 150 medarbetare fördelade på flera kontor i Sverige samt i Norge och Polen.


Om rollen

IMI har två Office Managers som ansvarar för den dagliga driften för våra kontor. I den här rollen är du placerad på IMI:s kontor i Hässleholm och din kollega är placerad i Linköping. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för kontoret i Hässleholm och även vara behjälplig med uppgifter på våra andra kontor där det mesta kan göras på distans. Du har en stor roll i att sätta stämningen på våra kontor och du kommer att vara den som arrangerar trivselaktiviteter, så som sommarfest och kickoff. Du är vår kontaktperson utåt både mot leverantörer och hyresvärd, du har koll på detaljer och koordinerar all kontorsadministration. Du ansvarar för våra kontorsrelaterade avtal och ser till att IMI har de bästa möjliga avtalen.

Som Office Manager hos oss på IMI ingår du i People and Culture-teamet och rapporterar till vår People and Culture Manager Sandra. Tillsammans jobbar vi för att skapa värde för alla anställda på IMI. Som team gör vi vårt yttersta varje dag för att skapa den bästa arbetsplatsen för våra kollegor i stort och smått.

Som en del i People and Culture-teamet kommer du att vara ett administrativt stöd för chefer, HR och ekonomi. Detta innebär bland annat att du koordinerar möten och utbildningar, samordnar personallistor samt attesterar och kostnadsfördelar fakturor. Som Office Manager älskar du människor och service, du förstår när kollegor behöver din hjälp och ställer gärna upp.

Tjänstens omfattning är heltid med närvaro på kontoret i Hässleholm måndag till fredag. Resor till våra andra kontor ingår i tjänsten.


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Givetvis har du en god datorvana och en administrativ förmåga. Du har erfarenhet av Office-paketet, att koordinera möten i Outlook och samordna personallistor i Excel är inga problem för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att attestera fakturor i Fortnox eller liknande affärssystem. Det är även meriterande om du har arbetat med att förhandla fram avtal.

Du brinner för att skapa mervärde för medarbetare och har ett genuint engagemang i att bidra till en god stämning och arbetsmiljö. Du är initiativtagande och har ett stort eget driv samtidigt som du har förmågan att arbeta proaktivt. I denna roll är det av största vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Tillsammans kommer vi i People & Culture teamet ständigt utveckla arbetet med att bibehålla och utveckla den fina kultur som IMI har. För att trivas i rollen ser vi det som naturligt att du känner igen dig i våra värdeord: Pålitlig, Kreativ, Engagerad, Flexibel och Tillsammans. Våra värdeord är grundpelarna för vår företagskultur på IMI, för oss är det viktigt att du sympatiserar med våra värdeord och att du vill agera som en ambassadör för kulturen på IMI.


Välkommen till IMI

Hos oss på IMI råder övertygelsen att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Vi är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas i din roll. Med hälsa i fokus erbjuds massage på kontoret, innebandy och gympass på lunchen. Självklart har vi ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort och liftkort på skidsemestern.

Vi är certifierade av Great Place to Work och vårt mål är att år 2025 vara i topp på listan över Sveriges bästa arbetsplatser. I det arbetet kommer du som Office Manager ha en stor möjlighet att påverka och vara en viktig del i vår resa att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.


Ansökan

Känner du att denna roll är självklar för dig? Varmt välkommen att skicka in din ansökan via vår ansökningslänk. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se