Hoppa till innehåll

Sommelier/Hovmästare till Hjortviken Country Club

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hjortviken Country Club

Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster!

Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass.

En bit utanför Göteborg, med vidsträckt utsikt över Västra Nedsjön, öppnar vi den 20 januari 2025 Sveriges nyaste Country Club – Hjortviken Country Club. Här är det säsong året runt!

-Unplug, explore & let’s have a drink!-

Hos oss njuter gästen av puls och stillhet i en härlig mix – tillsammans med kollegorna eller med älskade vänner och familj. Här kompletteras en helt unik destination med riktigt god mat, aktiviteter både inne och ute, möten i alla former, gott surr och kalla drinkar i Pool Cluben. Pool Cluben ja, den blir något alldeles extra!

Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster. Det vill du vara med på – eller hur? Därför söker vi nu dig som vill bli en del av ett fantastiskt och nytt resmål där det sociala, jordnära och genuina spelar huvudrollen.

Låter detta som du? Välkommen till clubben och läs vidare!

Hjortviken Country Club

Öppning sker i januari 2025 och då kommer Hjortviken Country Club erbjuda en ett brett spektra av upplevelser med två restauranger, 150 rum, sex barer, en Pool Club, samt inte minst vår ambitiösa mötes- och eventavdelning. Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster, genom att erbjuda upplevelser som överträffar förväntningarna. Här sker allt från det mindre men superviktiga ledningsgruppsmötet, den stora kick-offen för företaget, födelsedagsfesten eller den stora jubileumsmiddagen.

Vår destination

På Hjortviken Country Club bygger vi två olika restauranger, med två olika koncept.I en av restaurangerna kommer det bli mycket äkta råvaror och älskade svenska klassiker, men också med spännande moderna och internationella inslag. Menyn kommer att gå utefter årstiderna där det blir en blandning av olika smaker och rika traditioner.Den andra restaurangen är belägen precis vid och (nästan) i Pool Cluben, där blir det något helt annat. Här kommer du hitta smaker som definierar det spanska sättet att leva på, med influenser ifrån det soliga Kalifornien. Hjortviken blir socialt och just i den här miljön delar man måltider med varandra, det blir roligare så tror vi.Förutom restaurangerna kommer vi bygga 150 hotellrum, 6 barer, en pool-club, gym, playground och 10 mötes- och festlokaler upp till 150 personer där vi erbjuder allt från fikor, luncher och festmiddagar.

Om tjänsten

Som Sommelier/Hovmästare på Hjortviken Country Club är du ansvarig för att leda och utveckla vårt vinarbete i samråd med vårt köksteam samt att servera våra gäster på ett professionellt och välkomnande sätt. Du kommer även ha en nyckelroll i planering och genomförande av vinprovningar, temakvällar och andra evenemang relaterade till mat och dryck.

Om dig

Du har en bakgrund inom restaurangbranschen med specifik kompetens inom vin och mat. Din kunskap gör det möjligt för dig att guida våra gäster genom vår rikliga meny och välsorterade vinkällare. Som person är du drivande, serviceinriktad och brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Tidigare erfarenhet som hovmästare eller sommelier ses som mycket positivt.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Leda och fördela arbete inom restaurangteamet.
  • Välkomnande av gäster samt ansvar för en personlig och professionell gästbemötande.
  • Rekommendation och servering av viner.
  • Skapa och upprätthålla relationer med både gäster och leverantörer.
  • Säkerställande av att alla mat- och vinservice möter Hjortviken Country Clubhöga standard.
Kvalifikationer:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:

  • Relevant arbetslivserfarenhet som hovmästare eller sommelier.
  • God kännedom om vin och dess kombination med mat.
  • Utmärkta kommunikationsförmåga på svenska och engelska
  • En förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
  • Ett genuint intresse för mat och dryck samt serviceyrket.
Vi erbjuder:
    • En unik position att vara med och forma Hjortviken Country Club från starten.
    • En dynamisk och kreativ arbetsmiljö.
    • Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om tjänsten

Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställningTillträde och lön: Lön enligt avtal/överenskommelse, Vi går igenom ansökningarna löpande.

Sista ansökningsdatum är 1 september,2024.

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se