Hoppa till innehåll

Housekeeping 20%

Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hjortviken Country Club

Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster!

Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass.

En bit utanför Göteborg, med vidsträckt utsikt över Västra Nedsjön, öppnar vi den 20 januari 2025 Sveriges nyaste Country Club – Hjortviken Country Club. Här är det säsong året runt!

-Unplug, explore & let’s have a drink!-

Hos oss njuter gästen av puls och stillhet i en härlig mix – tillsammans med kollegorna eller med älskade vänner och familj. Här kompletteras en helt unik destination med riktigt god mat, aktiviteter både inne och ute, möten i alla former, gott surr och kalla drinkar i Pool Cluben. Pool Cluben ja, den blir något alldeles extra!

Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster. Det vill du vara med på – eller hur? Därför söker vi nu dig som vill bli en del av ett fantastiskt och nytt resmål där det sociala, jordnära och genuina spelar huvudrollen.

Låter detta som du? Välkommen till clubben och läs vidare!

Hjortviken Country Club

Öppning sker i januari 2025 och då kommer Hjortviken Country Club erbjuda en ett brett spektra av upplevelser med två restauranger, 150 rum, sex barer, en Pool Club, samt inte minst vår ambitiösa mötes- och eventavdelning. Vår vision är att skapa magiska stunder och bestående minnen för våra gäster, genom att erbjuda upplevelser som överträffar förväntningarna. Här sker allt från det mindre men superviktiga ledningsgruppsmötet, den stora kick-offen för företaget, födelsedagsfesten eller den stora jubileumsmiddagen.

Om tjänsten

Vi på HjortvikenCountry Club söker nu en dedikerad person till vårt Housekeeping-team. Som en del av vårt team kommer du att spela en avgörande roll i att upprätthålla högsta möjliga standard på renlighet och presentation av våra rum och allmänna utrymmen. Du kommer att arbeta på vår destination HjortvikenCountry Club i Hindås.

Arbetsuppgifter
  • Daglig städning och underhåll av hotellrum och allmänna utrymmen
  • Byte av sängkläder och handdukar samt påfyllning av produkter och mini bar
  • Rapportering av eventuella underhållsproblem till fastighet
  • Samarbete med andra avdelningar för att säkerställa en sammanhängande gästupplevelse.
Vem är du?

För att trivas och lyckas i denna roll bör du vara noggrann, detaljorienterad och ha en stark känsla för service. Du bör kunna arbeta självständigt och i team samt hantera ett högt arbetstempo.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av städning eller liknande arbetsuppgifter är meriterande
  • God förmåga att kommunicera på svenska eller engelska
  • Förmåga att arbeta flexibel, med skiftande arbetstider inklusive helger
Vi erbjuder dig

Som medarbetare på Hjortviken Country Club ochESS Group får du en utvecklande och spännande roll i ett företag som ständigt växer och utvecklas. Du kommer att vara en del av ett härligt team och vi erbjuder goda möjligheter till internutbildningar och personlig utveckling. Vi erbjuder även rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden samt festliga tillställningar och andra roliga aktiviteter.

Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande.Sista ansökningsdag är den 1 september.

Tillträde och lön:Lön enligt avtal och 75% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning.

Hos oss får duen arbetsplats med utvecklingsmöjligheter inom ESS Groups alla destinationer. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se