Hoppa till innehåll

Head Chef - Hernö Gin Hotell

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hernö Gin Hotell är ett unikt koncepthotell längst Höga Kusten, havsnära beläget i centrala Härnösand. Vi erbjuder ett förstklassigt och personligt boende i en gindestination laddad med smak- och naturupplevelser med närhet till både äventyr och avkoppling för såväl affärsresenären, aktivitetsgästen, familjen och grupperna. Hotellet består av nio våningar som rymmer 120 rum, flera barer varav en ginbar, restaurang, SPA samt konferensanläggning med sju lokaler som tar upp till 225 personer. Vi söker nu en kreativ ledare till köket, vi söker vår Head Chef. Vi öppnar Hernö Gin Hotell i februari 2025 och i hotellet bygger vi en omfattande restaurang och barverksamhet och vi söker nu dig som skall leda köksverksamheten i hotellet. Vi erbjuder en spännande möjlighet där du får bidra till att forma verksamheten i ett nybyggt hotell och tillsammans med ditt köksteam och får bygga en glädjefull och kompetent kultur från grunden. I ditt dagliga arbete kommer du samarbeta nära dina bartenderkollegor som är proffs på cocktails, och tillsammans kommer kök och bar att utveckla spännande mat- och dryckeskombinationer i sann Hernö Gin-anda. Head Chef rapporterar till Food & Beverage Manager. Dina arbetsuppgifter kan komma att vara: • Ansvara för och vara delaktig i den dagliga driften i köket. • Planera och organisera arbetsflödet genom effektiv schemaläggning. • Inköp och fakturahantering. • Inventera, beställa varor, ha kontakt med leverantörer. • Resultatansvar för avdelningen i form av kostnadskontroll & kalkylering för att leverera enligt uppsatta mål. • Arbeta i våra olika system för gästnöjdhet och för personalnöjdhet. • Ansvarig för hygienrutiner, egenkontroll, livsmedelshantering. • Systematiskt arbetsmiljöarbete. • Ansvara för att företagets policys följs. Din profil: • Du är en passionerad inspiratör kring mat och matkvalitet. • Du älskar människor och brinner för dina medarbetare & nöjda gäster. • Du minglar gärna bland våra gäster i matsalen och presenterar vad som serveras. • Du förstår vikten av gästfeedback och vill hela tiden utveckla köket med dina medarbetare för att hålla hög gästnöjdhet. • Du har goda datakunskaper och är kunnig i köksekonomi. • Du har enkelt för att lära dig nya system. • Du är prestigelös och visar stor förståelse för att vi hjälps åt över alla avdelningar på hotellet. Din bakgrund: Du har dokumenterad erfarenhet av att leda & kan påvisa att du har gjort det med framgång. Du har vana av att leverera enligt uppsatta mål. Vi ser gärna att du tidigare varit Head Chef på hotell eller haft en annan liknande ledande position inom branschen. Om tjänsten: Anställningsform: Heltid 100% Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse. I rollen förväntas arbetstiden anpassas så kvällar & helger ingår i tjänsten och planeras utifrån bokningsläget. Låter detta som du? sök tjänsten nu. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. För ytterligare information, vänligen kontakta General Manager Ulrika Westin på 070-6021133 Välkommen med din ansökan.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se