Hoppa till innehåll

Receptionist/gästservice

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i härliga Härjedalen. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning på längden och nerför med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h. Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Lofsdalen är en fin fjällby och här skapas oförglömliga minnen och upplevelser.

Destination Lofsdalen AB förmedlar stugor och lägenheter via vår hemsida lofsdalen.com och via vår bokning. Ofta städar vi även stugorna/lägenheterna och sköter fastighetsservice. Vi driver turistinformation och sköter marknadsföringen. Vi är ett team på 8 personer som jobbar året om med reception, bokning, fastighetsservice och ekonomi.

---

Inför vintersäsongen 2024/2025 söker Destination Lofsdalen två personer att komplettera teamet som jobbar inom reception, gästservice och bokning. Tjänsten är varierande och du kommer att ta hand om våra gäster på plats, ta emot bokningar och städa stugor vid avresor.

För att passa i rollen behöver du gilla service och ha ett trevligt gästbemötande. Du behöver vara både noggrann och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en lagspelare. Språk du behöver behärska i tal och skrift är svenska och engelska. För att passa i vårt gäng behöver du vara ansvarstagande och ha en flexibilitet att jobba med olika arbetsuppgifter.

Du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter:

• Erfarenhet från annat serviceyrke

• Goda kunskaper inom bokning, gästservice, bokningssystem

• Arbetat med försäljning

• Pratar flytande svenska och engelska

Varaktighet: Heltid, säsongsanställning under perioden december 2024 t.o.m april 2025. En tjänst kan sträcka sig till mitten av augusti med möjlighet till semester under maj-juni.

Arbetstider: måndag - söndag på rullande schema.

Lön: Enligt kollektivavtal

Bostad: Du behöver vara bosatt i Lofsdalen under tjänsteperioden. Företaget hjälper till med boende om det behövs och vi har möjlighet.

Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din ansökan bör innehålla personligt brev och CV. Ange "Bokning" i ämnesraden. Vi önskar din ansökan innan 30 september men gärna så snart som möjligt.

I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansökan tills dess att tjänsterna är tillsatta.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se