Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Receptionschef till Cape East

Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en motiverad och engagerad person med en stark känsla för service? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Sveriges östligaste punkt börjar resan. I mötet mellan Sverige och Finland, i hjärtat av Tornedalen finner ni en spännande mix av olika kulturer och närheten till naturen. Tillsammans med ljuset och midnattssolen utgör detta paletten för vår skandinaviska inredning. Cape East är ett av 6 hotell inom Pite Havsbad Group hotellkoncern som är Norra Sveriges största turist- och konferenskoncern med verksamhet i Haparanda, Luleå, Piteå, Hemavan och Arvidsjaur. Cape East håller öppet året runt med hotell, spa, restaurang, konferens, camping m.m. Cape East utsågs till årets spa 2011, en titel vi nu ämnar återta!
Vi söker nu en receptionschef som är motiverad och engagerad med ett genuint intresse av såväl gäst, personal, intäkter, merförsäljning och bokning. I arbetet ingår förutom daglig drift även att utveckla, planera och driva verksamheten framåt samt inspirera och motivera samtliga medarbetare. Det är även viktigt att du innehar ekonomiskt tänkande och tar ansvar för avdelningens ekonomi, samt ha ett nära samarbete med hotellchefen.

Som receptionschef på Cape East kommer du att ansvara för personal och även ha fullt budgetansvar för receptionen. Är du rätt person för oss erbjuds du en unik möjlighet i ett framgångsrikt företag där du kommer att ha en viktig roll. Anställningen är en fast tjänst på heltid.

Detta söker vi:

Som person ser vi gärna att du:

* Har några års erfarenhet av en ledande position, gärna inom försäljning eller receptionsarbete.
* Är ordningsam, flexibel och tar eget ansvar
* Har lätt för att improvisera
* Har god samarbetsförmåga
* Kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både i engelska och svenska

Har du några funderingar kring tjänsten, maila på maria.hansson@capeeast.se
Ansökan görs på StudentConsultings hemsida. Sök redan idag! Intervjuer sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com