Hoppa till innehåll

Receptionist/Konferensvärd

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu efter en Receptionist/konferensvärd som tillsammans med oss, vill vara med och skapa fler möten i Stockholms skärgård.

Du är en serviceinriktad person som vill göra våra gästers vistelse till något utöver det vanliga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete och av att jobba med gästkontakt. Vi ser en serviceinriktad person med ett naturligt intresse & kännedom om Stockholms skärgård. Du är samarbetsvillig, glad, positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du besitter datavana och erfarenhet av bokningssystem, vi jobbar med Spectra-Systems.

Arbetsuppgifter och Ansvar:

• In och utcheckningar och ta privata bokningar digitalt och fysiskt.

• Kassaansvar, administrera telefon och mail, försäljning av kioskvaror m.m

• Möta och hantera privata grupper/konferenser och ankommande gäster.

• Stämma av konferenser och se till att lokaler är iordningställda inför gästernas behov.

• Agera konferensvärd och skapa en bra relation till kontaktpersonen för gruppen.

Som person är du positiv, glad och med en utpräglad social förmåga. Du älskar att arbete med människor och du brinner för att leverera högsta kvalitet och service till våra gäster i alla möten. Du är noggrann, ansvarfull och flexibel. Du sätter personlig service högst upp på din egenskapslista. Du ger ett professionellt och personligt bemötande till gästen, där du har en förmåga att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är nyfiken och har förmågan att se lösningar. Vi ser att du kan hantera stressiga situationer med ett leende. Du gillar att jobba i högt tempo i en dynamisk miljö. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega/medarbetare, ser vi som en självklarhet.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se